Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis, replica pentru Dragnea: Eu nu imi permit sa amenint. Cineva se uita prea des la FILME CU MAFIOTI! Ce spune despre demisia lui Dancila (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, replica pentru Dragnea: Eu nu imi permit sa amenint. Cineva se uita prea des la FILME CU MAFIOTI! Ce spune despre demisia lui Dancila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a oferit replica lui Liviu Dragnea dupa ce liderul PSD l-a acuzat ca a amenintat-o pe Viorica Dancila cand i-a spus ar face bine sa faca ce i se spune. Seful statului a afirmat. continuă pe B1

Klaus Iohannis, replica pentru Dragnea: Eu nu imi permit sa amenint. Cineva se uita prea des la filme cu mafioti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a oferit replica lui Liviu Dragnea dupa ce liderul PSD l-a acuzat ca a amenintat-o pe Viorica Dancila cand i-a spus ar face bine sa faca ce i se spune. Seful statului a afirmat.

Klaus Iohannis, replica acida: Daca cineva se uita prea des la filme cu mafioti e problema sa

Klaus Iohannis ataca din nou Guvernul si ii cere a patra oara demisia premierului Dancila. Iohannis spune ca nu a amenintat-o pe Viorica Dancila si e treaba lui Dragnea daca se uita prea mult la filme cu.

Iohannis, raspuns pentru Dragnea: Daca cineva se uita prea des la filme cu mafioti, e problema sa. Eu nu amenint pe nimeni

Presedintele Klaus Iohannis i-a raspuns, joi, lui Liviu Dragnea, care declarase ca seful statului ameninta in stil mafiot. Iohannis asubliniat cael nu ameninta pe nimeni si ca, probabil, seful PSD se uita prea des la filme cu mafioti.

Liviu Dragnea, nou atac la Klaus Iohannis: Presedintele este un fel de moralist

Liviu Dragnea continua razboiul declaratiilor cu presedintele Klaus Iohannis numindu-l pe acesta un lup moralist care critica, dar nu contribuie pentru imbunatatirea politicilor. in contextul in cre pres.

ANALIZA Ce metode de lupta foloseste presedintele Klaus Iohannis in confruntarea cu majoritatea PSD-ALDE

In ultima perioada, disputele dintre presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii actualei guvernari, care au ca principali reprezentanti pe Liviu Dragnea, Viorica Dancila, Calin Popescu-Tariceanu si Tudorel Toader s-au accentuat.

Premierul Viorica Dancila: Presedintele Klaus Iohannis NU mi-a cerut DEMISIA in fata

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia la intrevederea de marti de la Palatul Cotroceni. intr-o declaratie data jurnalistilor, Liviu Dragnea a.

Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Palatul Cotroceni pentru consultari. Invitatie adresata de catre Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, Prim-ministrului Romaniei,.

Klaus Iohannis, mutare importanta in scandalul dintre Palate: Unul dintre cei mai importanti consilieri, trimis la Washington

La putin timp dupa discutia de la Palatul Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, a fost anuntata public vizita consilierului prezidential pentru politica externa Bogdan.

Klaus Iohannis: Avem nerealizari majore la capitolul fonduri europene

Fondurile europene, o problema majora pentru Romania, a spus-o de la Sofia presedintele Klaus Iohannis, care a anuntat ca pregateste chiar o declaratie de presa in acest sens. Declaratia vine in contextul.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa Guvernului: Astfel de abordari dauneaza grav Romaniei

Klaus Iohannis face declaratii importante. Vorbim de o integrare pe care ne-o dorim a fi tot mai stabila. in ceea ce priveste mutarea Ambasadei, Iohannis a spus aceasta chestiune nu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2971 seconds )