Libnet.ro
UNICEF

08:15

Carmen Dan, declaratie despre demisia Vioricai Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carmen Dan, declaratie despre demisia Vioricai Dancila

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca bineinteles ca premierul Viorica Dancila nu trebuie sa demisioneze, sustinand ca prim-ministrul si Guvernul au avut intotdeauna deschidere si au dorit o comunicare si o colaborare si Administratia Prezidentiala, iar acest lucru nu ar trebui uitat. Domnul presedinte a avut o suparare si toata lumea a constatat, a mai afirmat Carmen Dan, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Sibienii cer demisia Vioricai Dancila: Ne dorim la conducere oameni competenti, interesati de binele tarii

Cateva zeci de persoane au participat sambata, pentru a 124-a zi consecutiv, la un protest mut in fata sediului PSD din Sibiu, cerand demisia din functie a premierului Viorica Dancila.

Iohannis ii cere demisia Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea.

Politic show: Joi, ultima sansa ca legile Justitiei sa ajunga pe masa Comisiei de la Venetia; Carmen Dan vorbeste despre initiativa privind prelucrarea datelor cu caracter personal; Cum i-au tras clapa moustache Dragnea si Ludovic Orban lui Ionut Lupescu

Tudorel Toader nu exclude revizuirea unor condamnari: E de vazut daca pe baza protocoalelor cu SRI au avut loc condamnari nelegale Ministerul Justitiei sustine ca existenta procoalelor dintre SRI si institutii din justitie ar. DNA cere redeschiderea unui dosar in care este vizat procurorul suspendat Mircea Negulescu DNA a cerut instantei supreme redeschiderea unei cauze in care este vizat procurorul suspendat Mircea Negulescu. Surse judiciare au.

Fostul sef al CCR intervine in RAZBOIUL POLITIC si ii transmite Vioricai Dancila: Nu este o GLUMA...

Augustin Zegrean a atras atentia asupra declaratiilor facute de Klaus Iohannis, dupa ce presedintele i-a cerut demisia Vioricai Dancila. Fostul sef al Curtii Constitutionale i-a transmis premierului ca trebui.

PROTEST in Piata Victoriei. Oamenii cer DEMISIA lui Dancila si scandeaza: Vasilica nu uita, Romania nu-i a ta! (FOTO)

Circa 250 de persoane protesteaza in Piata Victoriei impotriva Guvernului. Oamenii ii cer demisia Vioricai Dancila din functia de premier, dupa ce, tot vineri, chiar presedintele Klaus Iohannis a facut.

PNL si USR pregatesc motiunea de cenzura, dupa ce Iohannis a cerut demisia lui Dancila. PMP se alatura

Liderii Opozitiei considera fireasca, legitima si justificata decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-i retrage increderea premierului si a-i cere demisia Vioricai Dancila din functie, anuntand inceperea discutiilor pentru depunerea unei motiuni de.

Carmen Dan, despre scandalul dintre Iohannis si Dancila: Domnul presedinte a avut o suparare

Ministrul Carmen Dan crede ca presedintele Klaus Iohannis a avut o suparare atunci cand i-a cerut Vioricai Dancila sa demisioneze.

Elevii critica declaratia Vioricai Dancila despre trasul de urechi ca la scoala

Asociatia Elevilor din Constanta critica declaratia premierului Viorica Dancila, care a spus despre presedintele Klaus Iohannis ca voia sa o traga de urechi ca la scoala, de aceea nu s-a dus la Cotroceni la convocarea sa. Iohannis i-a cerut demisia lui Dancila.

Carmen Dan: Presedintele a avut o suparare; bineinteles ca premierul nu poate sa demisioneze

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat sambata, la Mamaia, in cadrul unei vizite de lucru, ca premierul Viorica Dancila nu are niciun motiv sa-si depuna demisia, asa cum i-a solicitat.

Carmen Dan: Presedintele a avut o suparare. Bineinteles ca premierul nu trebuie sa demisioneze

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat sambata, la Mamaia, in cadrul unei vizite de lucru, ca premierul Viorica Dancila nu are niciun motiv sa-si depuna demisia, asa cum i-a solicitat presedintele Klaus Iohannis, avand in vedere ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )