Libnet.ro
UNICEF

15:15

Orban, despre votul de investire: PSD vrea sa boicoteze o procedura constitutionala

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre votul de investire: PSD vrea sa boicoteze o procedura constitutionala

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, referitor la faptul ca PSD vrea sa boicoteze votul pentru investirea Guvernului Orban II, ca social-democratii vor fi exclusiv responsabili pentru intrunirea cvorumului in Parlament. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre votul de investitura a Guvernului: Daca nu se aduna cvorum este vina PSD (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a sustinut, joi, ca daca nu va fi intrunit cvorumul la sedinta de plen de luni, 24 februarie, cand este programat votul de investitura al noului Guvern, vina va fi a celor de la.

Ludovic Orban, despre votul de investitura a Guvernului: Daca nu e cvorum, e vina PSD

Premierul Ludovic Orban a facut, joi, declaratii despre votul de investitura a noului Cabinet.

Ce spune Orban despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere. Raspunsul asteptat cu nerabdare de romani

Despre subiectul inlocuirii alocatiei copiilor cu vouchere, Premierul Ludovic Orban a revenit asupra subiectului si a spus ca nu a lansat niciodata aceasta ipoteza pentru Romania, ci doar ca a dat exemplul altor tari in care se aplica aceasta varianta. Ce spune Orban, despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere Ludovic Orban a facut declaratii despre .

Ion Cristoiu: Eu am spus ca la prima sedinta va fi boicot. PSD vrea neaparat anticipate si profita de balbaiala incredibila din partea PNL

Ion Cristoiu a comentat decizia membrilor PSD de a nu se prezenta luni la votul de investitura a Guvernului Orban II si a explicat strategia pe care merge formatiunea politica.

Adrian Toni Neacsu, despre votul de trei zile: De ce nu se poate si in tara?

Avocatul Adrian Toni Neacsu a criticat optiunea Guvernului Orban de a legifera votul de trei zile la parlamentare pentru Diaspora, fara ca romanii din tara sa beneficieze de acelasi sistem.

ORBAN, DESPRE REPREZENTANTII USR: Aceasta atitudine ii plaseaza umar la umar langa PSD

Premierul Ludovic Orban spune ca este mahnit de atitudinea pe care o au reprezentantii USR in ultima perioada si crede ca aceasta ii plaseaza langa PSD.

Orban, despre USR: Atitudinea ii plaseaza umar la umar langa PSD Le-am cerut colegilor mei sa nu raspunda la niciun fel de atac

Ludovic Orban se declara mahnit de atitudinea USR din ultima perioada, sustinand ca aceasta ii plaseaza umar la umar langa PSD si ca le-a cerut liberalilor sa nu raspunda atacurilor USR.

Orban, despre inscrierea lui Chirica in PNL: Nu mai are nicio legatura cu PSD de 3 ani. A fost opozantul lui Dragnea

Ludovic Orban a comentat, joi, in legatura cu cooptarea primarului Iasului Mihai Chirica in PNL, ca acesta nu mai are nicio legatura cu PSD de cel putin trei ani si a devenit opozantul lui Liviu Dragnea de cand a protestat fata de celebra OUG 13 privind legile justitiei.

ORBAN, DESPRE ATITUDINEA ADOPTATA DE REPREZENTANTII USR: Nu voi raspunde in niciun fel acestor atitudiuni pe care nu le consider normale

Premierul Ludovic Orban spune ca este mahnit de atitudinea pe care o au reprezentantii USR in ultima perioada si crede ca aceasta ii plaseaza langa PSD.

Ludovic Orban, despre cursul euro-leu: Nu exista niciun motiv de panica Economia este stabila

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca nu exista niciun motiv de neincredere, de panica, iar situatia economica este foarte stabila in contextul in care cursul BNR a egalat minimul istoric in raport cu euro. Nu ii mai speriati pe romani cu cresterea dobanzilor, chiriilor. Acolo unde sunt calculate chiriile in euro poate fi o crestere, dar nu este o crestere care sa ii sperie pe romani. Economia este stabila, a subliniat Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )