Libnet.ro
UNICEF

10:30

Traian Basescu, despre ministrul propus la Educatie: Dragnea, ia-ti analfabetul la partid! Dar nu ne pricopsi cu groparul educatiei, Cati Andronescu!

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, despre ministrul propus la Educatie: Dragnea, ia-ti analfabetul la partid! Dar nu ne pricopsi cu groparul educatiei, Cati Andronescu!

Liderul PMP, Traian Basescu, critica vehement desemnarea lui Valentin Popa pentru functia de ministru al Educatiei, transmitandu-i presedintelui PSD Liviu Dragnea sa isi ia analfabetul la partid si sa nu ne pricopseasca nici cu groparul educatiei, numita Cati Andronescu. continuă pe Adevărul

Traian Basescu despre noul ministru al Educatiei: Dragnea, ia-ti analfabetul la partid! Dar nu ne pricopsi cumva cu groparul educatiei, Cati Andronescu

Presedintele PMP, Traian Basescu, scrie sambata, pe pagina sa de Facebook, ca Dragnea si PSD se pregatesc sa pricopsesca Romania cu un guvern in care sunt destui oameni cu probleme penale si adauga ca asta nu i-a ajuns lui Dragnea. Tine sa ne pricopseasca si cu un analfabet la Educatie.

Traian Basescu despre mesajul Comisiei Europene: Comisia bate campii; Vreau articolul care impiedica exercitarea justitiei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a comentat miercuri seara scrisoarea lui Juncker si Timmermans privindpericolului modificarilor aduse legii justitiei si codurilor penale. Potrivit lui Basescu, Comisiea Europeana bate campii.

Traian Basescu, despre mesajul Comisiei Europene: Comisia bate campii. Vreau articolul care impiedica exercitarea justitiei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a comentat miercuri seara scrisoarea lui Juncker si Timmermans privindpericolului modificarilor aduse legii justitiei si codurilor penale. Potrivit lui Basescu, Comisiea Europeana bate campii.

Valentin Popa, ministrul propus la Educatie: experienta universitara; acuzat de conflicte de interese

Valentin Popa, ministrul propus la Portofoliul Educatiei, este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. CV-ul sau arata o vasta experienta in mediul universitar insa nu pomeneste nimic despre domeniul invatamantului preuniversitar. Valentin Popa a fost acuzat de conflicte de interese ce au legatura cu o firma unde lucreaza sotia sa.

Traian Basescu, atac dur la Liviu Dragnea: ii calcam pe cap dupa ce si-au schimbat trei Guverne

Traian Basescu s-a dezlantuit intr-o emisiune televizata impotriva PSD si l-a criticat dur pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a acceptat imediat sa numeasca un al treilea premier de la PSD.

VIDEO Ministrul propus pentru Educatie, surprins in repetate randuri facand greseli gramaticale si de limba

O inregistrare video in care Valentin Popa, propus pentru functia de ministru al Educatiei, face numeroase greseli de limba a aparut in mediul online la cateva ore de la anuntul privind includerea sa in Guvernului Dancila. Rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava vorbeste despre pamblica si face numeroase dezacorduri.

Traian Basescu: Daca eram presedinte, il faceam pe Dragnea afis

Presedintele PMP Traian Basescu a afirmat, vineri seara, la Romania TV, ca in situatia in care ar fi fost seful statului si trebuia sa nominalizeze pentru a treia oara un premier de la PSD, l-ar fi facut afis pe liderul PSD Liviu Dragnea si ar fi obtinut si nominalizarea unui director al SIE.

Traian Basescu, atac devastator la adresa viitorului ministru al Educatiei, Valentin Popa

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, sambata, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, tine sa pricopseasca Romania cu un analfabet la Educatie. Dragnea si PSD.

Traian Basescu: Daca eram presedinte, il faceam pe Liviu Dragnea afis

Liderul PMP, Traian Basescu, a afirmat vineri seara ca, in situatia in care ar fi fost presedinte si trebuia sa nominalizeze pentru a treia oara un premier de la PSD, l-ar fi facut afis pe liderul PSD si ar fi obtinut si nominalizarea unui.

Traian Basescu, atac dur la Iohannis si Dragnea

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, vineri, ca seful statului a vrut sa rezolve repede lucrurile, insa PSD nu s-a grabit deloc sa isi instaleze guvernul,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )