Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, atac dur la Iohannis si Dragnea

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, atac dur la Iohannis si Dragnea

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, vineri, ca seful statului a vrut sa rezolve repede lucrurile, insa PSD nu s-a grabit deloc sa isi instaleze guvernul,. continuă pe Antena3

Traian Basescu, atac dur la Liviu Dragnea: ii calcam pe cap dupa ce si-au schimbat trei Guverne

Traian Basescu s-a dezlantuit intr-o emisiune televizata impotriva PSD si l-a criticat dur pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a acceptat imediat sa numeasca un al treilea premier de la PSD.

Traian Basescu, atac dur la Comisia Europeana: Bate campii!

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a declarat miercuri, intr-o interventie la televiziune de stiri, ca in acest moment Comisia Europeana bate campii, referitor la scrisoarea.

Traian Basescu, atac dur la Catalin Radulescu: Deputatul mitraliera e un dobitoc (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat vehement modificarile facute la conflictul de interese prin legea ANI, dar si anumite prevederi ce vor sa fie introduse in codurile penale prin diverse amendamente.

Traian Basescu, atac devastator la adresa viitorului ministru al Educatiei, Valentin Popa

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, sambata, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, tine sa pricopseasca Romania cu un analfabet la Educatie. Dragnea si PSD.

Traian Basescu: Daca eram presedinte, il faceam pe Dragnea afis

Presedintele PMP Traian Basescu a afirmat, vineri seara, la Romania TV, ca in situatia in care ar fi fost seful statului si trebuia sa nominalizeze pentru a treia oara un premier de la PSD, l-ar fi facut afis pe liderul PSD Liviu Dragnea si ar fi obtinut si nominalizarea unui director al SIE.

Traian Basescu despre noul ministru al Educatiei: Dragnea, ia-ti analfabetul la partid! Dar nu ne pricopsi cumva cu groparul educatiei, Cati Andronescu

Presedintele PMP, Traian Basescu, scrie sambata, pe pagina sa de Facebook, ca Dragnea si PSD se pregatesc sa pricopsesca Romania cu un guvern in care sunt destui oameni cu probleme penale si adauga ca asta nu i-a ajuns lui Dragnea. Tine sa ne pricopseasca si cu un analfabet la Educatie.

Traian Basescu, despre ministrul propus la Educatie: Dragnea, ia-ti analfabetul la partid! Dar nu ne pricopsi cu groparul educatiei, Cati Andronescu!

Liderul PMP, Traian Basescu, critica vehement desemnarea lui Valentin Popa pentru functia de ministru al Educatiei, transmitandu-i presedintelui PSD Liviu Dragnea sa isi ia analfabetul la partid si sa nu ne pricopseasca nici cu groparul educatiei, numita Cati Andronescu.

Traian Basescu: Daca eram presedinte, il faceam pe Liviu Dragnea afis

Liderul PMP, Traian Basescu, a afirmat vineri seara ca, in situatia in care ar fi fost presedinte si trebuia sa nominalizeze pentru a treia oara un premier de la PSD, l-ar fi facut afis pe liderul PSD si ar fi obtinut si nominalizarea unui.

Traian Basescu: Patru comune din Republica Moldova au semnat ca vor unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a declarat vineri seara ca sunt patru comune din Republica Moldova care au semnat, prin locuitorii, primarii si secretarii acestora, pentru unirea cu Romania.

Traian Basescu: Nu poti face referendum pe legile justitiei sau pe codurile penale (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a intervenit telefonic in cadrul emisiunii Dosar de Politician si a comentat subiectul emisiunii, aratand faptul ca Iohannis nici daca ar vrea nu ar putea su.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )