Libnet.ro
UNICEF

07:45

Eugen Nicolicea propune o reducere de 6 zile a pedepsei pentru fiecare 30 de zile de detentie in conditii inumane

Hotnews Hotnews,
 Eugen Nicolicea propune o reducere de 6 zile a pedepsei pentru fiecare 30 de zile de detentie in conditii inumane

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, a propus, miercuri, ca detinutii incarcerati in conditii inumane sa beneficieze de sase zile reduse din pedeapsa pentru fiecare 30 de zile de detentie in conditii necorespunzatoare, in conditiile in care legea ar ramane fara efect daca s-ar acorda o reducere de doar trei zile, transmite news. ro. continuă pe Hotnews

Nicolicea propune o reducere de 6 zile a pedepsei la 30 de zile de detentie pentru detinutii incarcerati in conditii inumane

Presedintele Comisiei juridice, deputatul PSD Eugen Nicolicea, a propus, miercuri, ca detinutii incarcerati in conditii inumane sa beneficieze de sase zile reduse din pedeapsa la 30 de zile de detentie in conditii necorespunzatoare, in conditiile in care legea ar ramane fara efect daca s-ar acorda o reducere de doar trei zile.

Nicolicea propune o reducere diferita a pedepsei de detentie pentru detinutii incarcerati in conditii inumane

Presedintele Comisiei juridice, deputatul PSD Eugen Nicolicea, a propus, miercuri, ca detinutii incarcerati in conditii inumane sa beneficieze de sase zile reduse din pedeapsa la 30 de zile de detentie in conditii necorespunzatoare.

Eugen Nicolicea (PSD), despre proiectul privind conflictul de interese: Case closed, cum spunea nemuritorul Soric

Deputatul Marton Arpad a renuntat la amendamentul sau depus la proiectul de lege privind conflictul de interese, ca urmare a reactiilor aparute in media, a declarat Eugen Nicolicea, presedintele Comisiei.

Eugen Nicolicea, presedintele Comisiei Juridice, despre proiectul pe conflictul de interese: Case closed, cum spunea nemuritorul Soric

Presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, a anuntat, marti, ca deputatul Marton Arpad a renuntat la amendamentul sau depus la proiectul de lege privind conflictul de interese, intrucat a starnit reactii in media.

DETOXIFIEREA dupa PASTE, o NECESITATE pentru fiecare dintre noi! Alimentele minune care te ajuta sa-ti reintri in forma

Pastele inseamna, pentru cei mai multi dintre romani, mancaruri grele si multa leneveala. Carne de miel, cozonac, pasca si cate si mai cate bunataturi isi pun amprenta pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )