Libnet.ro
UNICEF

16:00

Viorel Hrebenciuc isi petrece Craciunul dupa gratii. Andrei Hrebenciuc, in arest la domiciliu

Antena3 Antena3,
Viorel Hrebenciuc isi petrece Craciunul dupa gratii. Andrei Hrebenciuc, in arest la domiciliu

Update 22. 05 - Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc ramane in detentie, in timp ce fiul sau, Andrei, va fi cercetat in arest la domiciliu, a decis definitiv, luni seara, instanta suprema, dupa ce a judecat con. continuă pe Antena3

Viorel si Andrei Hrebenciuc afla azi daca isi vor petrece Craciunul acasa

Deputatul Viorel Hrebenciuc si fiul lui, Andrei Hrebenciuc afla astazi daca isi vor petrece sarbatorile acasa. Cei doi contesta arest preventiv dupa ce magistratii au decis prelungirea acestuia pentru inca.

Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv: Andrei Hrebenciuc va fi cercetat la domiciliu

Instanta suprema a decis, luni seara, ca fostul deputat Viorel Hrebenciuc sa ramana in arest preventiv, in timnp ce fiul sau, Andrei Hrebenciuc va fi cercetat la domiciliu, relateaza Mediafax. Prin aceeasi.

Viorel Hrebenciuc ramane in detentie, in timp ce fiul sau ajunge acasa de sarbatori

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc ramane in detentie, in timp ce fiul sau, Andrei, va fi cercetat in arest la domiciliu, a decis, luni seara, instanta suprema, dupa ce a judecat contestatiile celor doi fata de prelungirea masurilor preventive dispuse in dosarul retrocedarii ilegale de paduri.

Familia Regala a Romaniei va petrece Craciunul la Savarsin

Familia Regala a Romaniei va petrece Craciunul in localitatea aradeana Savarsin, la Domeniul Regal. in aceste zile, Familia Regala va primi colindatori din tara si din Republica Moldova si va imparti cadouri familiilor nevoiase din Savarsin.

Familia Regala a Romaniei va petrece Craciunul la Savarsin. Vezi programul

Familia Regala a Romaniei va petrece Craciunul in localitatea aradeana Savarsin la Domeniul Regal. in programul acestor zile Familia Regala va primi colindatori din tara si din Republica Moldova si va imparti cadouri familiilor nevoiase din Savarsin.

Sarbatori dupa gratii pentru Hrebenciuci si Ioan Adam

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a decis ieri ca Viorel si Andrei Hrebenciuc, precum si inculpatii Ioan Adam si Gheorghe Paltin Sturdza, sa ramana in arest preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri.

Andrei Hrebenciuc, cercetat in arest la domiciliu; Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam raman in continuare in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis luni ca Andrei Hrebenciuc sa fie cercetat in stare de arest la domiciliu, in timp ce tatal sau, Viorel Hrebenciuc, dar si Ioan Adam si Paltin Gheorghe Sturdza raman in continuare in arest preventiv dupa prelungirea masurii, informeaza Agerpres. Decizia ICCJ este definitiva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )