Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dezbaterea motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, amanata din nou

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dezbaterea motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, amanata din nou

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL, au fost amanate din nou miercuri, in conditiile in car ministrul Justitiei se afla deja in sala de plen a Senatului. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul dezbate luni, dupa mai multe amanari, motiunea simpla Justitia - victima sigura in mainile lui Toader

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL, are loc luni, in Senat, dupa ce a fost amanata de doua ori, din lipsa de cvorum. Motiunea ar putea decide soarta ministrului Justitiei Tudorel Toader, confruntat in ultimele saptamani cu nemultumiri si critici venite din PSD, inclusiv din partea presedintelui partidului, Liviu Dragnea.

Motiunea simpla Justitia, victima sigura in mainile lui Toader intra indezbatere laora 15.00

Motiunea simpla Justitia, victima sigura in mainile lui Toader, initiata de PNL si USR, va fi dezbatuta si votata miercuri in plenul Senatului, incepand cu ora 15,00, si nu pe 6 mai cum decisese Comitetul liderilor.

Soarta ministrului Justitiei, amanata dupa Paste! Primele explicatii din interiorul PSD

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL au fost amanate din nou. Dezbaterea si votul urmau sa aiba loc.

Senatul dezbate astazi motiunea simpla impotriva lui Toader

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL, are loc astazi, in Senat, dupa ce a fost amanata de doua ori, din lipsa de cvorum.

SENAT: Dezbaterea motiunilor simple impotriva ministrilor Justitiei si Finantelor, amanata pentru 6 mai

Comitetul liderilor grupurilor parlamentare din Senat a decis amanarea pentru 6 mai a dezbaterii si votului in cazul ambelor motiuni simple inscrise luni pe ordinea de zi a plenului Camerei superioare a Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )