Libnet.ro
UNICEF

21:00

Florin Roman a demisionat din functia de vicepresedinte PNL, dupa dispute legate de votul la Codul Administrativ

Hotnews Hotnews,
 Florin Roman a demisionat din functia de vicepresedinte PNL, dupa dispute legate de votul la Codul Administrativ

Vicepresedintele PNL Florin Roman a demisionat din functie, dupa o sedinta a Biroului executiv national marcata de dispute legate de modul in care vor vota proiectul PSD privind Codul Administrativ care urmeaza sa intre luni in dezbaterea Senatului. continuă pe Hotnews

Florin Roman a demisionat din functia de vicepresedinte PNL

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat, luni, ca a demisionat din functia de vicepresedinte al formatiunii, afirmand ca, atunci cand incepi sa constati ca, dupa multa munca si efort, parerea ta este.

Tensiuni n PNL pe tema Codului Administrativ. Florin Roman a demisionat din functia de vicepresedinte PNL, dupa ce conducerea partidului a decis sa nu sustina proiectul PSD

Vicepresedintele PNL Florin Roman a demisionat din functie, dupa o sedinta a Biroului executiv national marcata de dispute legate de modul in care vor vota proiectul PSD privind Codul Administrativ. Proiectul PSD urmeaza sa intre luni in dezbaterea Senatului.

Deputatul Florin Roman, unul dintre cei mai vocali critici ai PSD, a demisionat din functia de vicepresedinte PNL. Care este motivul retragerii

Deputatul Florin Roman si-a anuntat demisia din functia de vicepresedinte al Partidului National Liberal. Anuntul a fost facut pe pagina de facebook. Acesta nu precizeaza motivul rupturii de la conducerea partidului ci doar a dat de inteles ca nu ii erau luate in seama opiniile.

Vicepresedintele PNL a demisionat

Florin Roman, deputat PNL, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functia de vicepresedinte al formatiunii, afirmand ca, atunci cand incepi sa constati ca, dupa multa munca si efort, parerea ta este minoritara, trebuie sa iei decizia.

DUBLA TRAGEDIE pe plaja din Corbu: Militar disparut, dupa ce a incercat sa salveze un copil din mare

Un soldat care a intrat in mare, de pe plaja din Corbu, Constanta, pentru a cauta un copil disparut de 14 ani, este de negasit. Baiatul disparut intrase in apa sa-si ajute prietenul, care era in pericol.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )