Libnet.ro
UNICEF

17:16

Ludovic Orban: Destui romani reveniti in tara nu ne-au facut cinste in tarile in care au fost plecati. Reintegrarea celor intorsi din diaspora, parte din programul de relansare economica (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Destui romani reveniti in tara nu ne-au facut cinste in tarile in care au fost plecati. Reintegrarea celor intorsi din diaspora, parte din programul de relansare economica (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat ca reintegrarea romanilor reveniti din diaspora face parte din programul Guvernului pentru depasirea impasului economic provocat de efectele COVID-19. Totusi, prim-ministrul. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre OUG privind bugetarii: Unii ar putea lucra 15 zile si apoi sa stea acasa pe 75% din salariu

Premierul Ludovic Orban a vorbit miercuri seara, la B1 TV, despre Ordonata de Urgenta care-i vizeaza pe bugetari si spune ca s-ar putea lua o masura similara somajului tehnic din privat. Ne-am gandit la un mecanism relativ simplu, in care impartim angajatii in doua jumatate din angajati lucreaza 15 zile, restul de 15 zile urmand sa fie intr-o forma de somaj tehnic platiti la fel cum sunt platiti cei din somaj tehnic, cu 75% - restul de 15 zile vin la munca ceilalti, care au stat in somaj tehnic perioada respectiva, a declarat premierul, la B1 TV. Orban, despre pandemia de coronavirus: Exista tendinta de apropiere de un platou.

Criza COVID-19. Ludovic Orban: La ora actuala, cam 30% din economie este afectata. Continua sa isi reduca activitatea firme, apar noi angajati disponibilizati (VIDEO)

Aproximativ 30% din economia Romanie este afectata, la ora actuala, de criza provocata de efectele pandemiei de COVID-19, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri seara, in direct pe B1 TV, la Dosar de.

Ludovic Orban: Pregatim un mecanism de somaj tehnic la stat

Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca nu vor putea fi trimisi in somaj tehnic bugetarii din domeniile care se afla in prima linie a luptei cu coronavirusul.

Premierul Ludovic Orban: Exista o tendinta de apropiere de un platou, adica de un numar constant de cazuri noi Deja se produc in Romania masti chirurgicale, combinezoane, substante dezinfectante, iar numarul producatorilor va creste

Premierul Ludovic Orban a subliniat ca, in acest moment, exista o tendinta de apropiere de un platou, in conditiile in care nu suntem intr-o situatie de crestere a numarului de cazuri noi.

Ludovic Orban: Exista o tendinta de apropiere de un platou, adica de un numar constant de cazuri noi Deja se produc in Romania masti chirurgicale, combinezoane, substante dezinfectante, iar numarul producatorilor va creste (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat ca, in acest moment, exista o tendinta de apropiere de un platou, in conditiile in care nu suntem intr-o situatie de crestere a numarului de cazuri noi de.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, consultari cu producatorii de medicamente A fost produs primul scanner termic de conceptie 100% romaneasca

Prim-ministrul Ludovic Orban si o parte dintre membrii Guvernului au avut marti consultari cu reprezentantii producatorilor si distribuitorilor din industria farmaceutica. Discutai s-a axat pe necesarul de.

VIDEO Cazinoul Constanta intra in reabilitare cel mai tarziu pe 15 aprilie. Dialog savuros intre Ludovic Orban si Ion Stefan

Cazinoul Constanta va intra in renovare in data de 15 aprilie, dupa ce Ministerul Lucrarilor Publice a obtinut autorizatia de construire. Reabilitarea acestei cladiri-monument a declansat un dialog savuros intre premierul Ludovic Orban si ministrul Ion Stefan.

Ludovic Orban: Profesorii nu vor intra in somaj tehnic, insa trebuie sa se implice mai mult

Premierul Ludovic Orban le spune profesorilor ca nu vor intra in somaj tehnic, dar le-a cerut, insa, o implicare mai mare in privinta orelor online, astfel incat anul scolar sa nu fie inghetat.

Ludovic Orban, despre cine va fi testat pentru coronavirus: Nu putem testa pe oricine

Ludovic Orban anunta ca nu toata lumea va fi testata pentru COVID-19, ci doar cele care prezinta suspiciuni contacte, care au calatorit sau care prezinta simptome).

Ludovic Orban: Varful pandemiei va fi atins in Romania dupa Paste

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, ca varful epidemiei de coronavirus ar putea fi atins in Romania dupa Paste, insa acest fapt depinde de mai multi factori.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )