Libnet.ro
UNICEF

19:00

Viorica Dancila: Gabriel Oprea este vicepresedinte al PSD

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Gabriel Oprea este vicepresedinte al PSD

Controversatul Gabriel Oprea a revenit in sanul PSD, fiind prezent duminica seara in sediul central al partidului din Kiseleff. Misterul a fost lamurit de Dancila: Am facut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Fratia, cu cel al militarilor in rezerva, iar liderii sindicatelor fac parte din CEx. Toti au functia de vicepresedinti in CEx. Au drept de vot. Sunt 5 sindicate, sunt 5 lideri. continuă pe Hotnews

UPDATE Firea, vehementa impotriva cooptarii lui Gabriel Oprea in conducerea PSD: Un gest sfidator. Doamne, chiar vreti sa iesim pe usa din dos a istoriei? Fifor ii da dreptate

La nici 12 ore dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca Gabriel Oprea este vicepresedinte PSD, Gabriela Firea se delimiteaza de aceasta decizie pe care o considera un gest sfidator.

Cum a ajuns Gabriel Oprea in conducerea PSD. Dezvaluiri neasteptate

Gabriel Oprea a ajuns vicepresedinte PSD prin intermediul unei asociatii care a fost infiintata in luna mai si care a semnat un protocol de colaborare cu social-democratii pe 14 noiembrie. Liderii formatiunii politice s-au aratat nemultumiti de aceasta decizie, in conditiile in care nu au fost anuntati. Gabriel Oprea a fost vazut la sediul PSD .

Cum justifica Gabriel Oprea intoarcerea in PSD

Dupa ce reintoarcerea lui Gabriel Oprea in conducerea PSD a provocat un val de nemultumiri printre liderii social-democrati, fostul lider al UNPR justifica intr-o postare pe Facebook revenirea sa in randurile so.

Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Toti liderii PSD care au pierdut alegerile prezidentiale au fost indepartati de la conducerea partidului. Cel mai probabil, zilele Vioricai Dancila la sefia PSD sunt numarate dupa esecul din 24 noiembrie. Se ascut cutitele in sediul PSD dupa esecul de la prezidentiale. PSD s-ar pregati sa o schimbe pe Viorica Dancila de la sefia partidului .

Gabriel Oprea, despre revenirea in PSD: Nu am venit la ciolan. Am venit la greu, sa ajut

Dupa ce mai multi lideri PSD au criticat revenirea in partid a lui Gabriel Oprea si numirea acestuia in functia de vicepresedinte, acesta a venit cu explicatii, subliniind ca a fost invitat, si ca nu si-a fortat intrarea. Oprea mai subliniaza ca nu am venit la ciolan, ci a venit la greu, sa ajut si cred ca trebuie sa fim uniti pentru a fi puternici.

Dancila dezvaluie de ce Gabriel Oprea a fost la sediul PSD: Este vicepresedinte in CEx, are drept de vot

Fostul lider UNPR este acum vicepresedinte in Comitetul Executiv al PSD, unde are si drept de vot, functie obtinuta ca lider sindical.

Liviu Plesoianu cere demisia Vioricai Dancila: Du-te!

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, cere demisia Vioricai Dancila din functia de presedinte al PSD, dupa ce a aflat ca Gabriel Oprea este vicepresedinte PSD si membru CEX. Dancila, DEMISIA! in seara.

Viorica Dancila, aparata de unii lideri PSD: Nu trebuie inlaturata. Mergem mai departe

S-au format douatabere in PSD, dupaalegerile prezidentiale. Cei care cer capul Vioricai Dancila si cei care inca o vor la conducere. Vicepresedintele executiv al PSD Mehedinti, Marius Screciu, .

Cine este Gabriel Oprea si ce a cautat la sediul PSD. A consolat-o pe Viorica Dancila in biroul ei

Gabriel Oprea a facut o vizita supriza celor de la Partidul Social Democrat. Controversatul personaj a revenit in atentia celor care i-au fost colegi si s-a aflat in ziua decisiva in sediul central al partidului din Kiseleff, in biroul in care social-democratii erau cuprinsi de esecul trait. Ce a facut acesta? Cine este Gabriel Oprea .

Cum a fost bagat Gabriel Oprea in conducerea PSD fara stirea partidului

Fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea s-a intors intr-o functie de conducere in partidul din care a plecat. Presedintele PSD Viorica Dancila a confirmat duminica seara ca acesta detine functia de vicepresedinte in Comitetul Executiv al partidului, explicand ca Oprea a obtinut postul in urma unui protocol de colaborare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )