Libnet.ro
UNICEF

06:00

UPDATE Teodor Melescanu a iesit din sediul DNA, unde a fost audiat in calitate de martor privind fapte din 2017. Dosarul n-are legatura cu ancheta legata de CEDO, sustine fostul ministru (VIDEO)

B1 B1,
UPDATE Teodor Melescanu a iesit din sediul DNA, unde a fost audiat in calitate de martor privind fapte din 2017. Dosarul n-are legatura cu ancheta legata de CEDO, sustine fostul ministru (VIDEO)

UPDATE, 11 iunie, 16. 15 Fostul ministru Teodor Melescanu a iesit, joi, din sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Senatorul sustinea ca ancheta procurorilor vizeaza fapte din 2017, din perioada cand. continuă pe B1

Teodor Melescanu schimba din nou tabara si se inscrie in partidul lui Dan Voiculescu

Senatorul Teodor Melescanu, fost ministru de Externe, schimba din nou partidul si se inscrie in Partidul Puterii Umaniste social-liberal), fondat de Dan Voiculescu. Anuntul vine la doua luni dupa.

Teodor Melescanu a fost audiat din nou la DNA

Teodor Melescanu, fost ministru si fost presedinte al Senatului, a intrat, joi, in sediul DNA.

Teodor Melescanu, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde este audiat intr-un dosar de coruptie.

Teodor Melescanu, audiat ca martor la DNA intr-un dosar de coruptie

Fostul ministru de Externe, Teodor Melescanu, a fost chemat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie. La iesire, Melescanu a spus ca a fost audiat ca martor, potrivit Mediafax.

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, audiat ca martor la DNA

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, a fost audiat ca martor intr-un dosar de coruptie de catre procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie.

Teodor Melescanu, referitor la prelungirea starii de alerta: Nu vad niste argumente puternice pentru a continua

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, e de parere ca starea de alerta nu ar trebui sa fie prelungita in tara noastra, dupa data de 15 iunie.

Miscare-surpriza pe scena politica. Teodor Melescanu s-a inscris in PPU-SL

Senatorul Teodor Melescanu s-a inscris in Partidul Puterii Umaniste social-liberal). Fostul ministru de Externe devine astfel primul senator al formatiunii politice.

Compania Romcargo Maritim a iesit din insolventa

Romcargo Maritim, operatorul portuar al celui mai mare terminal roll onroll off din Portul Constanta, a iesit din insolventa.

Romcargo Maritim a iesit din insolventa

Romcargo Maritim, operatorul portuar al celui mai mare terminal roll onroll off din Portul Constanta, a iesit din insolventa, la noua luni dupa preluarea de catre ROCA Investments.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )