Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mircea Geoana explica semnificatia vizitei lui Klaus Iohannis la Casa Alba

Antena3 Antena3,
Mircea Geoana explica semnificatia vizitei lui Klaus Iohannis la Casa Alba

Secretarul general adjunct al NATO si fostul lider social-democrat, Mircea Geoana, a precizat ca vizita lui Klaus Iohannis in SUA si intalnirea cu Donald Trump reprezinta pe deplinun moment de. continuă pe Antena3

Adevarul Live. Culisele vizitei lui Klaus Iohannis la Casa Alba

Remus Stefureac, fost consilier al ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, a vorbit, la Adevarul Live, despre scopul vizitei presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba. De asemenea, Stefureac a vorbit despre principalele teme care ar urma sa fie abordate la intalnirea Trump-Iohannis.

Ce trebuie retinut in urma vizitei lui Klaus Iohannis in SUA

Presedintele Iohannis si Romania se bucura de aprecierea si increderea administratiei Trump si a SUA. Parteneriatul strategic romano-american ramane solid, in ciuda incercarilor lui Liviu Dragnea de a face politica externa in interes personal a se vedea episodul cu mutarea ambasadei la Ierusalim) si a derapajelor PSD-ALDE din ultimii ani privind statul de drept si justitia.

Klaus Iohannis se intalneste, la Washington, cu Donald Trump. Mizele vizitei presedintelui in SUA

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Potrivit agendei oficiale, Klaus Iohannis va sosi la Casa Alba la ora 14,00 21,00 ora Romaniei), unde va fi intampinat de presedintele SUA, Donald Trump, si va semna in Cartea de Onoare. Dupa acest moment vor avea loc, in Biroul Oval, convorbirile tete-a-tete ale celor doi presedinti, urmate de discutii cu participarea membrilor delegatiilor oficiale.

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump: Este prima data cand am facut acest pas

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump. Programul vizitei si temele de discutie

Presedintele Klaus Iohannis, va fi primit marti, la Washington, de catre omologul sau american, Donald Trump, pentru a doua oara in timpul mandatelor celor doi lideri. Conform programului oficial anuntat de.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump. Programul vizitei si temele de discutie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, va fi primit marti, la Washington, de catre omologul sau american, Donald Trump, pentru a doua oara in timpul mandatelor celor doi lideri. Conform programului oficial anuntat de.

Viorica Dancila, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nu a consultat-o in legatura cu problemele pe care le va discuta cu Donald Trump in timpul vizitei la Casa Alba. Totodata, premierul ii atrage at.

Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba. Ce se intampla la 21:10

Klaus Iohannis este primit astazi, 20 august, de Donald Trump, in SUA, la Casa Alba. Ai mai jos programul intalnirii presedintelui Romaniei cu liderul SUA. Ce se intampla la 21:10? Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba Klaus Iohannis va fi primit astazi, la Casa Alba, de presedintele american Donald Trump.

De ce merge Klaus Iohannis in SUA. Cand a fost prima intalnire cu Donald Trump si ce s-a intamplat atunci

Klaus Iohannis va fi primit de Donald Trump in SUA, la Casa Alba, pe 20 august. De ce ii va face o vizita liderul tarii noastre presedinelui SUA? Cand a fost prima intalnire a celor doi si ce s-a intamplat atunci? De ce merge Klaus Iohannis in SUA? Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi .

KLAUS IOHANNIS: Doamna premier trebuie sa mai studieze arhitectura statului

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti, afirmatiile premierului Viorica Dancila potrivit carora seful statului ar fi trebuit sa se consulte cu Guvernul si Parlamentul in ceea ce priveste liniile de politica externa.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )