Libnet.ro
UNICEF

07:45

KLAUS IOHANNIS: Doamna premier trebuie sa mai studieze arhitectura statului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Doamna premier trebuie sa mai studieze arhitectura statului

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti, afirmatiile premierului Viorica Dancila potrivit carora seful statului ar fi trebuit sa se consulte cu Guvernul si Parlamentul in ceea ce priveste liniile de politica externa. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, replica ironica pentru Viorica Dancila: Simpatica doamna premier, trebuie sa mai studieze un pic arhitectura statului

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump a avut o replica acida pentru Viorica Dancila care in cursul zilei de martia criticat modul unilateral ale presedintelui de a se raporta la parteneriatul.

Iohannis, ironie la adresa Vioricai Dancila: ,,Sa mai studieze un pic arhitectura statului

Presedintele Klaus Iohannis a criticat marti afirmatiile premierului Viorica Dancila potrivit carora.

Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba. Ce se intampla la 21:10

Klaus Iohannis este primit astazi, 20 august, de Donald Trump, in SUA, la Casa Alba. Ai mai jos programul intalnirii presedintelui Romaniei cu liderul SUA. Ce se intampla la 21:10? Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba Klaus Iohannis va fi primit astazi, la Casa Alba, de presedintele american Donald Trump.

Ce cadou i-a facut Donald Trump lui Klaus Iohannis. Mesajul ascuns pe care i l-a transmis

Presedintele Klaus Iohannis a primit un cadou original cu un mesaj surprinzator de la Donald Trump. Presedintele Statelor Unite ale Americii i-a oferit, cu ocazia intalnirii bilaterale, un dar cu un mesaj puternic. Unii au crezut ca este mai degraba o ironie, altii au considerat ca este parte dintr-un nou inceput pentru Romania. Despre ce .

UPDATE Klaus Iohannis a fost primit de Donald Trump la Casa Alba Trump: Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, la Casa Alba, la ora locala 14,00 21,00 ora Romaniei). UPDATE 22:20 Discutiile tete-a-tete, care erau prevazut pentru o jumatate de ora, s-au incheiat dupa aproximativ o ora. UPDATE 21:30 Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand, a declarat Donald Trump, in Biroul Ovala, alaturi de Klaus Iohannis, despre care a spus ca are respect pentru ceea ce face el si pentru ceea ce se intampla in Romania.

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Statele Unite. intalnire istorica cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Statele Unite, unde se va intalni cu presedintele SUA Donald Trump. Printre cele mai importante subiecte care vor fi discutate de cei doi sefi de stat se.

De ce merge Klaus Iohannis in SUA. Cand a fost prima intalnire cu Donald Trump si ce s-a intamplat atunci

Klaus Iohannis va fi primit de Donald Trump in SUA, la Casa Alba, pe 20 august. De ce ii va face o vizita liderul tarii noastre presedinelui SUA? Cand a fost prima intalnire a celor doi si ce s-a intamplat atunci? De ce merge Klaus Iohannis in SUA? Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi .

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump: Este prima data cand am facut acest pas

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa dupa intalnirea cu Donald Trump: Am discutat despre cresterea prezentei militare americane in Romania

Klaus Iohannis a discutat cu Donald Trump despre importanta cresterii prezentei militare americane in Romania iar liderul de la Casa Alba s-a aratat foarte deschis, a declarat marti, la Wahington, presedintele Iohannis, care a aratat ca o alta tema a discutiei a fost legata de legislatia off-shore privind gazele din Marea Neagra.

Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump lauda cresterea economica din Romania

UPDATEin timpul intalnirii Klaus Iohannis - Donald Trump de la Casa Alba, a fost abordata si problema coruptiei din Romania. Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat convingerea si increderea,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )