Libnet.ro
UNICEF

06:15

Siegfried Muresan: Dancila a mintit. Comisia Europeana nu a primit nici pana acum dosarul pentru centura Bucurestiului

Adevărul Adevărul,
Siegfried Muresan: Dancila a mintit. Comisia Europeana nu a primit nici pana acum dosarul pentru centura Bucurestiului

Siegfried Muresan, eurodeputat al PNL si purtator de cuvant al PPE, sustine ca premierul Viorica Dancila a mintit cand a vorbit de depunerea dosarului pentru centura Bucurestiului la Comisia Europeana, nefiind facut niciun demers de acest fel. continuă pe Adevărul

Siegfried Muresan: Dancila a mintit. CE nu a primit nici pana acum dosarul pentru centura Bucurestiului

Premierul Viorica Dancila ar fi mintit cand a declarat ca este gata dosarul privind modernizarea din fonduri europene a centurii Bucurestiului la nivel de autostrada si ca va fi transmis Comisiei Europene in data de 15 octombrie, afirma.

SIEGFRIED MURESAN: CE nu a primit dosarul pentru centura Bucurestiului

Europarlamentarul Siegfried Muresan PNL) afirma ca Guvernul nu a transmis pana in prezent catre Comisia Europeana dosarul privind modernizarea din fonduri europene a centurii Bucurestiului.

SIEGFRIED MURESAN: Guvernul Dancila - Teodorovici ignora recomandarile UE

Europarlamentarul Siegfried Muresan afirma ca scrisoarea transmisa Consiliului UE de ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, pe tema masurilor economice ale Guvernului, nu a convins pe nimeni.

Siegfried Muresan (PNL) il desfiinteaza pe ministrul Discoteca: Epistola lui Teodorovici nu a convins pe nimeni. Guvernul PSD ALDE ne-a adus la un pas de criza

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan afirma ca scrisoarea transmisa Consiliului UE de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, despre masurile economice ale Guvernului, nu a convins pe nimeni si ca.

Scrumbia de Dunare afumata, al cincilea produs romanesc recunoscut oficial de Comisia Europeana

Scrumbia de Dunare afumata a primit aprobarea Comisiei Europene pentru a fi inscrisa in registrul produselor care beneficiaza de Indicatie Geografica Protejata IGP). Romania are, incepand cu 3 dece.

COMISIA EUROPEANA: Scrumbia afumata de Dunare, produs romanesc recunoscut oficial

Comisia Europeana CE) a anuntat, luni, ca Romania are, incepand cu 3 decembrie, un nou nume pe lista produselor recunoscute oficial, la nivel european, scrumbia afumata de Dunare primind aprobarea de a deveni produs cu indicatie geografica protejata IGP).

Proiectul pentru Centura Capitalei a ajuns la Comisia Europeana. Anuntul facut de ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat joi seara, la Antena 3, ca proiectul pentru finantarea Centurii Capitalei a fost receptionat de Comisia Europeana, in data de 5 decembrie. Proiectul pentru.

Comisia Europeana vrea sa creasca utilizarea euro pe pietele globale

Comisia Europeana a prezentat, ieri, o serie de propuneri destinate sa creasca rolul monedei euro in sistemul international de plati precum si ca moneda de rezerva, concurand dominatia dolarului american, transmite Reuters.

Sistemul de alerta rapida anti-fake news, lansat de Comisia Europeana pentru a preveni ingerintele Rusiei n alegerile europarlamentare

Comisia Europeana a lansat miercuri un plan de actiune impotriva dezinformarii, pentru cele sase luni pana la alegerile europarlamentare, cerand statelor membre si actorilor de internet, cum ar fi Facebook, sa se mobilizeze pentru a face fata unei amenintari a Rusiei care ar fi sursa principala.

REUTERS: Comisia Europeana vrea sa creasca rolul monedei euro

Comisia Europeana a prezentat astazi o serie de propuneri destinate sa creasca rolul monedei euro in sistemul international de plati precum si ca moneda de rezerva, concurand dominatia dolarului american, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )