Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC in DOSARUL GALA BUTE: Rudel Obreja a facut plangere penala impotriva lui Kovesi, Coldea si Maior

B1 B1,
SOC in DOSARUL GALA BUTE: Rudel Obreja a facut plangere penala impotriva lui Kovesi, Coldea si Maior

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a anuntat, pe Facebook, ca a transmis la DIICOT o plangere impotriva procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a lui Florian Coldea si a lui. continuă pe B1

Astazi are loc ultimul termen din dosarul Gala Bute. Elena Udrea, aflata in Costa Rica, are o condamnare la 6 ani cu executare

Dosarul Gala Bute, in care fostul ministru al Dezvoltarii are o condamnare la 6 ani cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu a ajuns la ultimul termen. Judecatorii de la Curtea Suprema ii vor audia astazi pe martoriiRudel Obreja, Tudor Breazu si omul de afaceri Adrian Gardean, ultimul in calitate de martor-denuntator, si vor fi ascultate si pledoariile finale.

Inculpatii din dosarul Gala Bute, reuniune peste Ocean

Inculpatii din dosarul Gala Bute pleaca pe rand in Costa Rica. Dupa Elena Udrea si Alina Bica, vienri s-a aflat ca si afaceristul Sergiu Diacomatu a plecat peste ocean. RTV scrie ca in Costa Rica s-ar.

iCCJ cere DNA sa spuna ce implicare a avut SRI in ancheta din dosarul Gala Bute

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri sa trimita o adresa catre DNA, pentru a preciza daca SRI a acordat sprijin tehnic procurorilor in ancheta din dosarul Gala Bute. Instanta suprema a.

Elena Udrea, REFUGIAT POLITIC in Costa Rica: Lovitura de teatru in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Judecatorii Curtii Supreme dezbat vineri ultimul termen in dosarul Gala Bute, in care Elena Udrea a fost condamnata in prima instanta la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in.

Elena Udrea, REFUGIAT POLITIC in Costa Rica: Lovitura de teatru in dosarul Gala Bute. Replica DNA (VIDEO)

Judecatorii Curtii Supreme dezbat vineri ultimul termen in dosarul Gala Bute, in care Elena Udrea a fost condamnata in prima instanta la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in.

Elena Udrea, sentinta finala in dosarul Gala Bute

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa dezbata vineri ultimul termen in dosarul Gala Bute, in care Elena Udrea a fost condamnata in prima instanta la sase ani de inchisoare pe.

Magistratii cer EXPLICATII despre implicarea SRI in dosarul Gala Bute. ICCJ a admis cererea lui Rudel Obreja (VIDEO)

Magistratii inaltei Curti de Casatie si JustitieICCJ) au admis cererea inaintata de avocatul fostului presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja. Mai exact, acesta a cerut, vineri, instantei.

ICCJ cere explicatii de la DNA in legatura cu dosarul Gala Bute

Instanta suprema a admis, vineri, partial, cererea avocatului lui Rudel Obreja si a stabilit ca va trimite o adresa la DNA prin care sa ceara institutiei sa spuna daca in acest dosar a existat colaborare.

Gala Bute: 9 mai, ULTIMUL TERMEN in dosarul Elenei Udrea (VIDEO)

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca ultimul termen in Dosarul Gala Bute sa aiba loc pe data de 9 mai. Adunity_77816 in prima instanta, Elena Udrea a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )