Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gala Bute: 9 mai, ULTIMUL TERMEN in dosarul Elenei Udrea (VIDEO)

B1 B1,
Gala Bute: 9 mai, ULTIMUL TERMEN in dosarul Elenei Udrea (VIDEO)

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca ultimul termen in Dosarul Gala Bute sa aiba loc pe data de 9 mai. Adunity_77816 in prima instanta, Elena Udrea a fost. continuă pe B1

Astazi are loc ultimul termen din dosarul Gala Bute. Elena Udrea, aflata in Costa Rica, are o condamnare la 6 ani cu executare

Dosarul Gala Bute, in care fostul ministru al Dezvoltarii are o condamnare la 6 ani cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu a ajuns la ultimul termen. Judecatorii de la Curtea Suprema ii vor audia astazi pe martoriiRudel Obreja, Tudor Breazu si omul de afaceri Adrian Gardean, ultimul in calitate de martor-denuntator, si vor fi ascultate si pledoariile finale.

Elena Udrea, REFUGIAT POLITIC in Costa Rica: Lovitura de teatru in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Judecatorii Curtii Supreme dezbat vineri ultimul termen in dosarul Gala Bute, in care Elena Udrea a fost condamnata in prima instanta la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in.

Elena Udrea, REFUGIAT POLITIC in Costa Rica: Lovitura de teatru in dosarul Gala Bute. Replica DNA (VIDEO)

Judecatorii Curtii Supreme dezbat vineri ultimul termen in dosarul Gala Bute, in care Elena Udrea a fost condamnata in prima instanta la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in.

Elena Udrea, sentinta finala in dosarul Gala Bute

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa dezbata vineri ultimul termen in dosarul Gala Bute, in care Elena Udrea a fost condamnata in prima instanta la sase ani de inchisoare pe.

Fostul consilier al Elenei Udrea, declaratii despre plecarea din tara: Doar un nebun ar crede ca ma duc la capatul Pamantului

Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii, inculpat in dosarul Gala Bute, sustine ca nu a fugit din tara, dupa ce o informatie in acest sens a fost transmisa de un post de.

Inculpatii din dosarul Gala Bute, reuniune peste Ocean

Inculpatii din dosarul Gala Bute pleaca pe rand in Costa Rica. Dupa Elena Udrea si Alina Bica, vienri s-a aflat ca si afaceristul Sergiu Diacomatu a plecat peste ocean. RTV scrie ca in Costa Rica s-ar.

iCCJ cere DNA sa spuna ce implicare a avut SRI in ancheta din dosarul Gala Bute

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri sa trimita o adresa catre DNA, pentru a preciza daca SRI a acordat sprijin tehnic procurorilor in ancheta din dosarul Gala Bute. Instanta suprema a.

Alina Bica si Dorin Cocos, in fata sentintei: ULTIMUL TERMEN al dosarului ANRP

Alina Bica, Dorin Cocos si fiul acestuia isi vor afla sentinta in dosarul ANRP in data de 20 aprilie. Va fi ultimul termen in dosarul despagubirilor ilegale, scrie Agerpres. in dosarul ANRP, Alina.

Deputatul AKM, despre statutul de refugiat al Elenei Udrea: Adica ei participa la alcatuirea sistemului, apoi fug spunand ca sunt persecutati politic?

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, a comentat vineri statutul de refugiat pe care avocatul Elenei Udrea l-a invocat in procesul acesteia, spunand ca e foarte simplu sa fugi, dar si ca mai bine statea aici sa lupte si sa spuna, daca stia anumite lucruri, despre judecatorii care incuviintau mandate ilegale de interceptare. Radulescu a adaugat ca fostul ministru al Turismului se afla printre cei care erau prietenii statului paralel.

Traian Basescu, despre situatia Elenei Udrea: Un om care simte ca e haituit are dreptul sa se apere prin toate mijloacele (VIDEO)

Fostul presedinte Traian basescu a vorbit vineri seara, intr-o interventie telefoncia in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca, despre situatia Elenei Udrea, care a anuntat ca are statutul de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )