Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valentin Popa a preluat mandatul de ministru al Educatiei

Hotnews Hotnews,
 Valentin Popa a preluat mandatul de ministru al Educatiei

Valentin Popa a preluat marti dimineata mandatul de ministru al Educatiei Nationale. La ceremonia de la sediul MEN a participat si fostul ministru, Liviu Pop. Membrii Cabinetului Dancila au depus luni seara juramantul de investitura la Palatul Cotroceni. continuă pe Hotnews

Valentin Popa a preluat mandatul de ministru al Educatiei. Cine este noul ministru al invatamantului

Valentin Popa, fostul rector al Universitatii din Suceava si noul ministru al Educatiei, a preluat marti dimineata portofoliul de la fostul sef al ministerului, Liviu Pop.

Sorina Pintea a preluat mandatul de ministru al Sanatatii: Obiectivul principal in acest moment este legat de spitalele regionale

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti, intr-o conferinta de presa, ca obiectivele principale ale mandatului sau sunt legate, in acest moment, de realizarea spitalelor regionale si rezolvarea problemei rezidentilor.

Liderii coalitiei despre Valentin Popa, propus la Ministerul Educatiei - Dragnea: Are o buna sustinere din partea rectorilor, pentru mine asta este foarte important / Tariceanu: Trebuie judecat dupa realizari; nu e profesor de limba romana

Liderii coalitiei PSD-ALDE au declarat, duminica, referitor la greselile gramaticale pe care le face Valentin Popa, propus pentru a ocupa functia de ministru al Educatiei, ca acesta are o buna sustinere in randul rectorilor. Eu sper sa fie un exemplu bun prin ceea ce face, a spus Liviu Dragnea, iar Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca Valentin Popa va trebui judecat dupa realizari.

in mandatul rectorului Valentin Popa, numarul studentilor a scazut la Universitatea din Suceava, insa taxele s-au dublat

Activitatea manageriala a rectorului Valentin Popa, noul ministru al Educatiei, nu iese cu nimic in evidenta in cei aproape sase ani de cand conduce Universitatea Stefan cel Mare din Suceava. in aceasta perioada, numarul studentilor de la universitatea suceveana a scazut, taxele s-au dublat, iar noul campus promis a ramas doar la stadiul de proiect de cinci ani.

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii Bucuresti, a demisionat din CNATDCU in semn de protest fata de numirea lui Valentin Popa ca ministru al Educatiei: Demnitatea publica ocupata candva de Spiru Haret ii revine unui universitar care sufera dramatice ep

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii Bucuresti si unul dintre putinii rectori care nu au semnat scrisoarea de sustinere a lui Valentin Popa pentru Ministerul Educatiei, a demisionat din CNATDCU, potrivit unei postari pe pagina sa de Facebook. Dumitru anunta ca a demisionat din cauza desemnarii ca ministru al Educatiei in Guvernul Dancila a unui universitar care sufera dramatice episoade de lupta infantila cu gramatica de baza a limbii romane. CNATDCU este o institutie esentiala pentru mediul universitar, fiind practic gardianul corectitudinii academice.

Universitatea condusa de Valentin Popa, contract de servicii de catering cu pensiunea presedintelui PSD Suceava, cel care l-a propulsat ministru al Educatiei (FOTO)

Ies la iveala noi detalii compromitatoare despre propunerea de ministru al Educatiei, Valentin Popa. Dupa ce a facut public un videoclip cu greselile gramativale ale rectorului de Universitatea din Suceava,.

Alti 15 rectori sustin nominalizarea lui Valentin Popa ca ministru al Educatiei; in total, 45 au semnat scrisoarea deschisa

Numarul rectorilor de universitati din intreaga tara care sprijina nominalizarea lui Valentin Popa ca ministru al Educatiei Nationale a ajuns duminica la 45, dupa ce inca 15 au semnat scrisoarea deschisa de sustinere a acestuia in functia respectiva, document care sambata avea 30 de semnatari.

Care este AVEREA viitorului MINISTRU al Educatiei, Valentin Popa

Valentin Popa, viitorul ministru al Educatiei, detine cinci terenuri, patru imobile si doua masini. Ministrul are conturi bancare de aproximativ 70 de mii de lei si nici urma de datorie, informeaza Antena.

Ce avere are viitorul ministru al Educatiei, Valentin Popa

Viitorul ministru al Educatiei, Valentin Popa, este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, dar asta nu-l impiedica sa aiba mari probleme cu limba romana. Nici o avere impresionanta, mai.

Rectorii a 30 de universitati din tara sustin, printr-o scrisoarea deschisa, nominalizarea lui Valentin Popa ca ministru al Educatiei

Un numar de 30 de rectori de la universitati din intreaga tara isi exprima, intr-o scrisoare deschisa, sustinerea pentru nominalizarea rectorului Valentin Popa ca ministru al Educatiei Nationale, afirmand ca acesta este un cadru didactic si cercetator de prestigiu, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )