Libnet.ro
UNICEF

05:00

Universitatea condusa de Valentin Popa, contract de servicii de catering cu pensiunea presedintelui PSD Suceava, cel care l-a propulsat ministru al Educatiei (FOTO)

B1 B1,
 Universitatea condusa de Valentin Popa, contract de servicii de catering cu pensiunea presedintelui PSD Suceava, cel care l-a propulsat ministru al Educatiei (FOTO)

Ies la iveala noi detalii compromitatoare despre propunerea de ministru al Educatiei, Valentin Popa. Dupa ce a facut public un videoclip cu greselile gramativale ale rectorului de Universitatea din Suceava,. continuă pe B1

Liderii coalitiei despre Valentin Popa, propus la Ministerul Educatiei - Dragnea: Are o buna sustinere din partea rectorilor, pentru mine asta este foarte important / Tariceanu: Trebuie judecat dupa realizari; nu e profesor de limba romana

Liderii coalitiei PSD-ALDE au declarat, duminica, referitor la greselile gramaticale pe care le face Valentin Popa, propus pentru a ocupa functia de ministru al Educatiei, ca acesta are o buna sustinere in randul rectorilor. Eu sper sa fie un exemplu bun prin ceea ce face, a spus Liviu Dragnea, iar Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca Valentin Popa va trebui judecat dupa realizari.

Cine este Valentin Popa, noul ministru al Educatiei, surprins in repetate randuri facand greseli gramaticale si de limba

Valentin Popa s-a nascut pe 12 iulie 1964 si este profesor universitar doctor inginer. A absolvit Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor in 1989. Din 2009 pana in prezent a fost conducator de doctorat pentru domeniul sau, potrivit news. ro. Este profesor universitar din 2005 si preda Sisteme de intrare-iesire, Sisteme de identificare, Dispozitive si circuite electronice. Valentin Popa este cel care i-a propus ironic ambasadorului rus Valeri Kuzmin sa colaboreze pentru a imbunatati sistemul de franare al tancurilor.

Valentin Popa, ministrul propus la Educatie: experienta universitara; acuzat de conflicte de interese

Valentin Popa, ministrul propus la Portofoliul Educatiei, este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. CV-ul sau arata o vasta experienta in mediul universitar insa nu pomeneste nimic despre domeniul invatamantului preuniversitar. Valentin Popa a fost acuzat de conflicte de interese ce au legatura cu o firma unde lucreaza sotia sa.

De frica sa nu revina Ecaterina Andronescu, universitarii l-au sustinut pe Valentin Popa la Educatie

Zeci de rectori au semnat o petitie prin care l-au sustinut pe rectorul Universitatii Stefan cel Mare, Valentin Popa, pentru functia de ministru al Educatiei. Unii spun ca un motiv pentru valul de simpatie ar fi ca alternativa pentru aceasta functie era Ecaterina Andronescu, iar profesorii nu vor sa se mai intoarca in trecut.

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii Bucuresti, a demisionat din CNATDCU in semn de protest fata de numirea lui Valentin Popa ca ministru al Educatiei: Demnitatea publica ocupata candva de Spiru Haret ii revine unui universitar care sufera dramatice ep

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii Bucuresti si unul dintre putinii rectori care nu au semnat scrisoarea de sustinere a lui Valentin Popa pentru Ministerul Educatiei, a demisionat din CNATDCU, potrivit unei postari pe pagina sa de Facebook. Dumitru anunta ca a demisionat din cauza desemnarii ca ministru al Educatiei in Guvernul Dancila a unui universitar care sufera dramatice episoade de lupta infantila cu gramatica de baza a limbii romane. CNATDCU este o institutie esentiala pentru mediul universitar, fiind practic gardianul corectitudinii academice.

Rectorul Universitatii Babes Bolyai, dupa ce numele lui a aparut pe scrisoarea deschisa de sustinere a lui Valentin Popa la Ministerul Educatiei: N-am semnat si nici nu se punea problema sa o fac

Rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Ioan Aurel Pop, a negat ca ar fi semnat scrisoarea deschisa de sustinere a nominalizarii lui Valentin Popa ca ministru al Educatiei, potrivitAdevarul. Acesta a spus ca nu l-a sustinut, nu-l va sustine, nu a semnat scrisoarea si il deranjeaza magariile astea.

Valentin Popa, propus ministru al Eduucatiei: Nici legea nu prevede clar unde sa pui ghilimele

Valentin Popa, propus pentru functia de ministru al Educatiei, spune ca se discuta prea mult despre .

Scandalurile in care a fost implicat Valentin Popa, ministrul propus pentru Educatie

Valentin Popa, noua propunere pentru Ministerul Educatiei, a comis gafa dupa gafa la audieri. Nu a lipsit nici circul. Trei parlamentari PNL au taiat panglici in fata lui Popa si i-au oferit acestuia o.

Ministrul propus al Educatiei, Valentin Popa: Am fost foarte, foarte batjocorit pentru ca am folosit cuvantul pamblica, dar este un regionalism. Sunt mandru ca sunt bucovinean

Ministrul propus al Educatiei, Valentin Popa, a spus in apararea sa, in cadrul sedintei comisiilor parlamentare pentru audiere, ca recunoaste ca a facut dezacorduri si a remarcat ca a fost foarte, foarte batjocorit pentru ca a folosit cuvantul pamblica, dar acesta este un regionalism si este foarte mandru ca este bucovinean si ca va folosi in continuare aceasta forma a cuvantului.

Scandal in timpul audierii lui Valentin Popa, ministrul propus la Educatie

Circ in timpul audierii in comisiile de specialitate din Parlament a lui Valentin Popa, ministrul propus la Educatie. Mai multi reprezentanti ai Opozitiei au afisat o panglica pe computerul din fata.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )