Libnet.ro
UNICEF

06:45

Eugen Teodorovici, ironic la adresa lui Marcel Ciolacu inainte de CEx: Va vine liderul maxim. Ce spune despre demisia din functia de presedinte executiv al PSD(VIDEO)

B1 B1,
Eugen Teodorovici, ironic la adresa lui Marcel Ciolacu inainte de CEx: Va vine liderul maxim. Ce spune despre demisia din functia de presedinte executiv al PSD(VIDEO)

Eugen Teodorovici a declarat marti, inainte de sedinta CEx a PSD, ca nu isi va da demisia din functia de presedinte executiv al PSD si ca toti cei implicati in procesul electoral trebuie sa isi. continuă pe B1

Eugen Teodorovici sustine ca nu va demisiona din functia de presedinte executiv al PSD: Am fost si eu la Ciolacu. I-am spus ca Dancila nu merita sa iasa pe usa din dos

Eugen Teodorovici sustine ca nu va demisiona din functia de presedinte executiv al PSD, asa cum s-ar fi cerut luni seara in sedinta CEx-ului paralel al social-democratilor, convocata de marcel Ciolacu i.

Pretendentii la sefia PSD incep atacurile la adresa lui Dancila Marcel Ciolacu: Rezultatul este unul dezastruos. PSD are nevoie de un nou inceput

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a postat luni, pe Facebook o declaratie prin care atrage atentia ca rezultatul este unul dezastruos pentru PSD si ca partidul are nevoie de un nou inceput. Declaratia vine in contextul in care Ciolacu isi doreste sefia PSD dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale. De altfel, lideri ca Gabriela Firea si Niculae Badalau au cerut public un congres extraordinar.

Eugen Teodorovici, inainte de CEx: Am spus clar ca nu demisionez. in viata imi place concurenta si competitia. Niciodata nu am cedat

Eugen Teodorovici a spus, inaintea sedintei Comitetului Executiv, ca nu are de gand sa-si dea demisia. Am spus-o clar ca nu demisionez. in viata imi place concurenta si competitia. Nu vreau sa-mi dau.

Eugen Teodorovici, mesaj inainte de Cex: PSD nu trebuie sa dispara

PSD nu trebuie sa devina nici subiectul negatiei, nici obiectul distrugerii, doar pentru ca unii fie nu inteleg, fie nu pot obtine ceea ce vor cu orice pret, afirma Eugen Teodorovici intr-o postare pe.

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa Vioricai Dancila dupa infrangerea la prezidentiale: E un rezultat dezastruos care vine dupa un rezultat la fel de prost la europarlamentare. PSD are nevoie de un nou inceput

Incepe asaltul in PSD impotriva Vioricai Dancila, dupa scorul mic obtinut de liderul socia-democrat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, si.

MARCEL CIOLACU: Demisia este un act unilateral

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a spus inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca demisia este un act unilateral, dupa ce luni s-a vehiculat ca ar fi convins-o pe Viorica Dancila sa demisioneze.

ORBAN DUPA CE A FOST INFORMAT DE REVENIREA PSD CU MARCEL CIOLACU LA CONDUCERE Stiti vorba aia: incurca-i drace

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost intrebat, marti, daca se teme de o revenire a PSD cu Marcel Ciolacu la conducere si a inceput sa rada. Stiti vorba aia: &171;incurca-i drace &187;, a afirmat liderul liberal.

Sedinta in biroul lui Marcel Ciolacu, cu liderii PSD: Sa avem rabdare pana la CEx

Sedinta a liderilor PS,D in biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputatilor. Marcel Ciolacu si Paul Stanescu au indemnat la calm si le-au transmis celorlalti lideri sa aiba rabdare pana la.

Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este presedintele Camerei Deputatilor si cel care ar putea asigura interimatul in fruntea PSD dupa demisia Vioricai Dancila. A intrat in partid in 1990, cand s-a inscris in Frontul Salvarii Nationale, cariera lui politica incepand in judetul Buzau. in 2012 a ajuns deputat, devenind intre timp unul dintre cei mai influenti oameni din .

Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD Liderii PSD isi impart functiile in biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament Ciolacu, Stanescu si Manda vor face pate din conducere colectiva - surse

Liderii PSD s-au reunit luni seara, intr-o sedinta informala, la Parlament pentru a discuta viitorul partidului. intalnirea are loc in contextul in care presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu a avut o discutie cu Viorica Dancila si a convins-o pe aceasta sa-si depuna demisia din fruntea partidului, potrivit surselor HotNews. ro. Decizia urmeaza sa fie anuntata la sedinta Comitetului Executiv al PSD programata marti. 30 Marcel Ciolacu a reusit sa coaguleze sustinerea liderilor PSD pentru a fi sustinut ca presedinte interimar al PSD. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca s-a decis ca toata conducerea Biroului Politic sa-si depuna demisia la sedinta CEX de marti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )