Libnet.ro
UNICEF

15:30

Parlamentul a decis infiintarea Comisiei de ancheta pentru investigarea eventualelor fraude de la alegerile din 26 mai. Olguta Vasilescu e presedinte

Antena3 Antena3,
Parlamentul a decis infiintarea Comisiei de ancheta pentru investigarea eventualelor fraude de la alegerile din 26 mai. Olguta Vasilescu e presedinte

Parlamentul a decis, miercuri, constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26. continuă pe Antena3

Comisie de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamente din 26 mai

Parlamentul a decis constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai. Comisia va fi condusa de Lia Olguta Vasilescu.

Majoritatea PSD-ALDE a decis infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind alegerile din 26 mai

Parlamentul a decis, miercuri, constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai.

Veaceslav Negruta, audiat de Comisia de ancheta pentru investigarea fraudei bancare

Presedintele Comisiei de ancheta pentru elucidarea circumstantelor devalizarii sistemului bancar si investigarii fraudei bancare, Alexandru Slusari, spune ca fostul ministru al finantatelor Veaceslav Negruta, audiat astazi, a prezentat informatii importante despre frauda bancara, care confirma ipoteza Comisiei despre frauda, fara a mentiona care este aceasta, transmite IPN.

Parlamentul a decis infiintarea Muzeului Ororilor Comunismului in Romania

Infiintarea Muzeului Ororilor Comunismului in Romania a primit unda verde, miercuri, in Camera Deputatilor, in calitate de for decizional. Muzeul are ca obiectiv prezentarea realitatilor vietii social .

Premierul Viorica Dancila: Va fi infiintata o comisie parlamentara de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamentare

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va fiinfiintata o comisie parlamentara de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamentare. Va fi infiintata o comisie cu privire la fraudele la votul.

Comisia de ancheta privind alegerile din 26 mai a ajuns la vot

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului urmeaza sa voteze, miercuri, infiintarea unui Comisii parlamentare de ancheta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru investigarea eventualelor nereguli si.

inalta Curte judeca marti procesul Sebastian Ghita, dupa ce Sectia pentru investigarea magistratilor a retras apelul

Inalta Curte de Casatie si Justitie a acceptat cererea de preschimbare a termenului in dosarul in care sunt judecati fugarul Sebastian Ghita si mai multi fosti magistrati si sefi din Politia Prahova - care au fost achitati in prima instanta - dupa ce fostul sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a decis sa retraga apelul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )