Libnet.ro
UNICEF

13:30

PSD reactioneaza dur dupa ce Shhaideh a fost pusa sub acuzare de DNA: E un plan de eliminare a lui Dragnea. De ce sa demisioneze? A fost condamnata?

Adevărul Adevărul,
PSD reactioneaza dur dupa ce Shhaideh a fost pusa sub acuzare de DNA: E un plan de eliminare a lui Dragnea. De ce sa demisioneze? A fost condamnata?

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, crede ca procurorii DNA vor sa ajunga la Liviu Dragnea, tocmai de accea au pus-o sub acuzare pe Sevil Shhaideh, una dintre persoanele cele mai apropiate de liderul PSD. Senatorul Paul Stanescu e de parere ca ministrul Dezvoltarii n-ar trebui sa demisioneze din Guvern. E condamnata?, intreaba, retoric, Stanescu, si el unul dintre oamenii fideli lui Dragnea. continuă pe Adevărul

PSD reactioneaza dur dupa ce Shhaideh a fost pusa sub acuzare de DNA: George Maior coordoneaza un plan de eliminare a lui Dragnea. Cerem demisii si revocari

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, crede ca procurorii DNA, ajutati de Maior si de Ponta, vor sa ajunga la Liviu Dragnea, tocmai de accea au pus-o sub acuzare pe Sevil Shhaideh, una dintre persoanele cele mai apropiate de liderul PSD. Senatorul Paul Stanescu e de parere ca ministrul Dezvoltarii n-ar trebui sa demisioneze din Guvern. E condamnata?, intreaba, retoric, Stanescu, si el unul dintre oamenii fideli lui Dragnea.

Directorul firmei care detine groapa de gunoi de la Maldaresti a fost pus sub control judiciar

Directorul firmei care detine groapa de gunoi de la Maldaresti, unde a izbucnit un incendiu in luna august, a fost pus sub control judiciar.

Shhaideh, pusa sub urmarire penala de DNA in dosarul Belina. Procurorii cer si urmarirea penala a ministrului Rovana Plumb. Comunicatul DNA

DNA a inceput urmarirea penala impotriva lui Sevil Shhaideh pentru abuz in serviciu in dosarul Belina, confirma Directia Anticoruptie, printr-un comunicat. in acelasi.

Oficial: Sevil Shhaideh, urmarita penal de DNA in dosarul Insula Belina. Ce acuzatii i se aduc vicepremierului

Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusa sub urmarire penala si are calitatea de suspect in dosarulInsula Belina, informeza DNA, intr-un comunicat emis vineri presei. Sevil Shhaideh,.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, la iesire din DNA: Am calitate de suspect, mai multe nu va pot declara

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat ca a fost pusa sub acuzare de procurorii DNA. Oficialul a stat jumatate de ora la DNA si a luat la cunostinta acuzatiile. Procurorii DNA nu au dat detalii cu privire in ce calitate sau in ce dosar a fost audiata.

Accident grav in Capitala! Un barbat a fost prins sub tramvai, pe bulevardul Timisoara

Un barbat in varsta de 60 de ani a fost lovit vineri de un tramvai pe bd. Timisoara, fiind transportat de urgenta la Spitalul Universitar, au anuntat oficiali ai ISU Bucuresti -.

Incredibil. Ce a facut Andra atunci cand Maruta a fost atacat sub ochii ei

Andra isi apara sotul ca o leoaica ori de cate ori este nevoie, fie ca este in lumina reflectoarelor sau nu. Invitata la matinalul Desteptarea, artista a fost victima unei farse pu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )