Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vom reglementa problema impozitului pentru angajatii din IT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vom reglementa problema impozitului pentru angajatii din IT

Deputatul PSD Ana Birchall a declarat astazi, la Digi 24, ca va exista un ordin de ministru care va reglementa problema impozitului zero pentru angajatii din IT, dupa ce ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Fiscal a starnit temeri in industrie legate de eliminarea acestei facilitati. continuă pe Ziarul Bursa

Ana Birchall afirma ca se va emite un ordin de ministru pentru reglementarea impozitului zero pentru angajatii din IT

Deputatul PSD Ana Birchall a declarat vineri seara, la Digi 24, ca va exista un ordin de ministru care va reglementa problema impozitului zero pentru angajatii din IT, dupa ce ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Fiscal a starnit temeri in industrie legate de eliminarea acestei facilitati.

Angajatii din Sanatate sunt impotriva mutarii contributiilor sociale

96% dintre salariatii sistemului sanitar se pronunta impotriva transferului contributiilor angajatorului in salariul de baza al angajatului. Este concluzia unei consultari publice initiate de Federatia Solidaritatea Sanitara, care releva si ca tot mai multe cadre medicale sunt nemultumite de efectele aplicarii din 2018 a Legii salarizarii, considerand necesara declansarea grevei generale.

Echipa Invictus se antreneaza pentru competitia din 2018

Dupa ce au urcat de patru ori pe podium la Jocurile de la Toronto, militarii romani din Echipa Invictus se pregatesc pentru comptetitiile de anul viitor. Tara care va gazdui jocurile paralimpice.

[P] Profit brut in crestere cu 24,7% pentru companiile din Transilvania. Cei mai dinamici antreprenori locali, premiati in cadrul Galei Campioni in Business de la Cluj-Napoca

10 companii din Transilvania au fost premiate pentru performanta in afaceri ieri la Cluj-Napoca, in cadrul Galei Campioni in Business sustinuta si organizata de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix. Premiile au fost acordate in functie de evolutia cifrei de afaceri, a profitului si a numarului de angajati, dar si a altor criterii ce tin de reputatie, brand sau implicarea in comunitatile locale.

Topul celor mai atractive tari pentru outsourcing din Europa Centrala si de Est. Bucurestiul are cel mai competitiv salariu in regiune - studiu

In Romania sunt prezente peste 250 de companii cu activitate in domenii precum furnizare de servicii sau IT, care au angajat, pana in acest moment, mai mult de 80. 000 de specialisti. Toate aceste cifre claseaza tara noastra pe locul doi in regiune, in randul celor mai atractive tari pentru outsourcing extrernalizarea de servicii), potrivit CBRE.

Noi sporuri salariale pentru cei din administratie. Unele ajung si la 75%

Cei care lucreaza in conditii periculoase, vatamatoare si personalul de la institutiile publice sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor vor fi principalii beneficiari ai majorarilor salariale propuse de Guvern. Proiectul de HG privind aprobarea Regulamenului care stabileste sporurile pentru administratie a fost pus in dezbatere publica de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale pe 27 octombrie urmand ca proiectul sa fie supus aprobarii Guvernului.

Contract de exclusivitate pentru stadionul din Craiova

Marcel Popescu, presedintele CSU Craiova, a anuntat ca exista un contract exclusiv pentru folosirea noului stadion din Banie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )