Libnet.ro
UNICEF

20:00

Noi sporuri salariale pentru cei din administratie. Unele ajung si la 75%

România Liberă România Liberă,
Noi sporuri salariale pentru cei din administratie. Unele ajung si la 75%

Cei care lucreaza in conditii periculoase, vatamatoare si personalul de la institutiile publice sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor vor fi principalii beneficiari ai majorarilor salariale propuse de Guvern. Proiectul de HG privind aprobarea Regulamenului care stabileste sporurile pentru administratie a fost pus in dezbatere publica de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale pe 27 octombrie urmand ca proiectul sa fie supus aprobarii Guvernului. continuă pe România Liberă

Cautau o bona pentru cei patru copii ai familiei, asa ca au dat un anunt ametitor: Oferim un Porsche, un Range Rover si un Maserati si un salariu de 128.000 de dolari pe an Ce trebuia sa faca de fapt femeia pentru asta

O familie din Londra a dat un anunt pe un site de specialitate, anuntand ca vrea o bona pentru cei patru copii familiei. Ceea ce oferea perechea era atat de uimitor incat anuntul a facut.

Statul spune ca va evalua din nou unele proiecte respinse la finantarile europene, dupa ce ONG-urile au reclamat vicierea procesului

Autoritatea de Management a Programului Operational Capacitate Administrativa AM POCA) din cadrul Ministeului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene anunta luni ca va reintroduce in evaluare proiectele care au fost respinse pentru depasirea pragului de 2% a contributiei beneficiarului, in cadrul apelurilor - Cresterea capacitatii ONG-urilor si a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative si Sprijin pentru actiuni de imbunatatire a accesului la justitie.

Noi proteste, anuntate pentru miercuri, in timpul sedintei de Guvern, impotriva revolutiei fiscale

Pagina Coruptia Ucide a lansat un apel pentru organizarea unei manifestatii impotriva modificarii Codului fiscal, in Piata Victoriei, miercuri, incepand de la ora 11:00, in aceeasi zi in care Guvernul ar trebui sa adopte ordonanta de urgenta pentru trecerea contributiilor de la angajator la angajat.

Noi credite bancare pentru IMM, cu garantie de stat

O banca din Romania sustine ca va acorda firmelor mici si mijlocii credite cu garatii de la stat de pana la 80%, fara a mai solicita IMM-urilor alte garantii mobiliare sau imobiliare, se arata intr-un comunicat remis marti StartupCafe. ro.

SFINTII ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIL. Urari si mesaje pentru cei dragi

Pe data de 8 noiembrie ai ocazia sa-i sarbatoresti pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril impreuna cu cei dragi care le poarta numele. Sarbatoarea are un rol important pentru.

Topul celor mai atractive tari pentru outsourcing din Europa Centrala si de Est. Bucurestiul are cel mai competitiv salariu in regiune - studiu

In Romania sunt prezente peste 250 de companii cu activitate in domenii precum furnizare de servicii sau IT, care au angajat, pana in acest moment, mai mult de 80. 000 de specialisti. Toate aceste cifre claseaza tara noastra pe locul doi in regiune, in randul celor mai atractive tari pentru outsourcing extrernalizarea de servicii), potrivit CBRE.

Contract de exclusivitate pentru stadionul din Craiova

Marcel Popescu, presedintele CSU Craiova, a anuntat ca exista un contract exclusiv pentru folosirea noului stadion din Banie.

Start Up 4 Diaspora, un proiect pentru romanii din strainatate pentru afaceri cu profil non-agricol

Proiectul Start Up 4 Diaspora are ca obiectiv promovarea si dezvoltarea antreprenoriatului in randul romanilor din strainatate, prin sustinerea infiintarii de intreprinderi cu profil non-agricol in zona urbana din regiunile nord-est, sud-est si.

Ludovic Orban anunta victoria liberalului Florin Oancea la alegerile pentru Primaria din Deva: Victorie imensa pentru PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, duminica seara, ca Florin Oancea, candidatul partidului pentru Primaria Devei, a castigat alegerile locale din acest oras. Este sigur. Liberalul Florin Oancea a castigat primaria Devei. Victorie imensa a PNL si un mare castig pentru deveni, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )