Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici: Marcel Ciolacu trebuie sa explice colegilor din PSD de ce nu s-a putut ca motiunea sa fie discutata si votata in Parlament. Nu s-a dorit trecerea motiunii (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Teodorovici: Marcel Ciolacu trebuie sa explice colegilor din PSD de ce nu s-a putut ca motiunea sa fie discutata si votata in Parlament. Nu s-a dorit trecerea motiunii (VIDEO)

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici a recunoscut, luni seara, in direct pe B1 TV, ca ziua de luni a fost una rusinoasa si sustine ca Marcel Ciolacu, presedintele PSD, trebuie sa explice. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, mesaj inainte de motiunea de cenzura: Guvernul Orban trebuie sa plece!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a transmis un mesaj pentru partenerii din Parlament, dar si pentru parlamentarii PSD, cu o zi inainte de votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, printr-o postare pe Facebook.

Deputat PSD, mesaj din carantina: Marcel Ciolacu stie de ce am lipsit, dar e mai usor sa cada capete marunte

Deputatul PSD Adrian Todor sustine ca a lipsit de la motiune pentru ca trebuie sa stea in carantina pana in 10 septembrie, lucru cunoscut de Marcel Ciolacu: E mai usor sa cada niste capete marunte, decat sa-si asume responsabilitatea esecului.

Marcel Ciolacu: Nu consider ca ceea ce s-a intamplat astazi este un esec

Marcel Ciolacu a declarat, luni seara, la Antena 3, ca nu considera ca ce s-a intamplat in Parlament, respectiv amanarea votului motiunii, nu este un esec pentru PSD. Liderul PSD afirma ca daca s-ar fi ajuns la votul motiunii aceasta ar fi trecut.

Marcel Ciolacu, nervos cand a fost intrebat despre cele 250 de voturi pe care spunea ca le are pentru motiune: Eu v-am spus ca daca se va da vot, azi nu s-a dat vot

Dupa esecul motiunii de cenzura a PSD, care nu a adunat numarul de parlamentari nici pentru dezbatere si vot, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sugerat, nervos, ca motiunea ar fi trecut daca s-ar fi ajuns la vot. Eu v-am spus ca daca se va da vot vom avea 250 de voturi, iar azi nu s-a dat vot, a sustinut Ciolacu, intrebat despre cele 250 de voturi pe care spunea ca le are pentru motiune.

Marcel Ciolacu: in acest moment, PSD nu are 233 de voturi. Nu s-a facut cvorumul (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a facut o serie de precizari, luni, in contextul in care nu a fost intrunit cvorumul pentru sedinta in care plenul reunit al Parlamentului trebuia sa dezbata si sa voteze mo.

Marcel Ciolacu cere excluderea parlamentarilor absenti: Nu e niciunul bolnav!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca va propune Consiliului Politic National al partidului excluderea celor trei social-democrati care nu s-au prezentat la Parlament pentru votarea motiunii de cenzura si care au invocat probleme legate de coronavirus.

Marcel Ciolacu anunta excluderea celor trei parlamentari care lipsesc de la votul motiunii de cenzura. Fostul ministru Carmen Dan, pe lista neagra

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va propune forului de conducere al partidului demiterea parlamentarilor care lipsesc de la votul pentru demiterea Guvernului Orban.

Marcel Ciolacu explica de ce vrea daramarea Guvernului Orban: Votarea motiunii este un act de patriotism!

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre motiunea cenzura impotriva Guvernului Orban care se va vota luni in Parlament.

Marcel Ciolacu, un nou atac la Guvernul PNL: Au furat, au mintit, au distrus economia!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un nou atac la Guvernul PNL printr-o postare pe Facebook in care ii acuza pe liberali ca au furat, au mintit si au distrus economia.

Marcel Ciolacu: Nu consider ca ceea ce s-a intamplat astazi este un esec. Votul, categoric, se va relua

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca nu considera un esec faptul ca motiunea de cenzura nu a avut loc astazi din lipsa de cvorum. Mai mult, el a afirmat ca votul se va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )