Libnet.ro
UNICEF

08:30

Marcel Ciolacu: in acest moment, PSD nu are 233 de voturi. Nu s-a facut cvorumul (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: in acest moment, PSD nu are 233 de voturi. Nu s-a facut cvorumul (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a facut o serie de precizari, luni, in contextul in care nu a fost intrunit cvorumul pentru sedinta in care plenul reunit al Parlamentului trebuia sa dezbata si sa voteze mo. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: in acest moment, PSD nu are 233 de voturi pentru adoptarea motiunii de cenzura

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, face o serie de precizari, in contextul in care nu a fost intrunit cvorumul pentru sedinta in care plenul reunit al Parlamentului trebuia sa dezbata si sa voteze motiunea de.

Ciolacu recunoaste infrangerea PSD: Nu avem 233 de voturi acum. Eu am spus ca daca se va da un vot vor fi 250. Nu s-a dat votul

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a recunoscut faptul ca PSD nu a reusit sa stranga 233 de voturi pentru cvorumul de sedinta, insa a subliniat ca, daca ar fi reusit acest lucru ar fi demis Guvernul Orban cu 250 de voturi.

Marcel Ciolacu, despre parlamentarii PSD care lipsesc de la votul motiunii de cenzura: Cei trei imbolnaviti? Daca tot fortam asa lucrurile, am sa propun excluderea celor trei fosti colegi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va propune Comitetului Politic National al partidului excluderea din formatiune a senatoarei Carmen Dan si a deputatilor Adrian Todor si Catalin Radulescu,.

Marcel Ciolacu, despre parlamentarii PSD care lipsesc de la votul motiunii de cenzura: Cei trei imbolnaviti? Daca tot fortam asa lucrurile, am sa propun excluderea celor trei fosti colegi (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va propune Comitetului Politic National al partidului excluderea din formatiune a senatoarei Carmen Dan si a deputatilor Adrian Todor si Catalin Radulescu,.

Marcel Ciolacu, nervos cand a fost intrebat despre cele 250 de voturi pe care spunea ca le are pentru motiune: Eu v-am spus ca daca se va da vot, azi nu s-a dat vot

Dupa esecul motiunii de cenzura a PSD, care nu a adunat numarul de parlamentari nici pentru dezbatere si vot, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sugerat, nervos, ca motiunea ar fi trecut daca s-ar fi ajuns la vot. Eu v-am spus ca daca se va da vot vom avea 250 de voturi, iar azi nu s-a dat vot, a sustinut Ciolacu, intrebat despre cele 250 de voturi pe care spunea ca le are pentru motiune.

EXCLUSIV Cine e premierul finantist gasit de Marcel Ciolacu

Viceguvernatorul BNR Leonardo Badea este alegerea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier, sustin surse din conducerea PSD pentru Adevarul. Badea a fost unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea. PSD si aliatii din Parlament strang, pe hartie, 234 de voturi, cu unul peste limita majoritatii, insa liderii social-democrati sunt de parere ca motiunea nu va trece.

Surse: PSD are suficiente voturi pentru a tranti Guvernul Orban, dar motiunea pica

PSD si partenerii din Parlament ALDE, ProRomania si PPUSL) strang in acest moment 234 de voturi, cu unul peste limita majoritatii. Plus inca cinci voturi cel putin) de la deputatii minoritatilor nationale fideli PSD. insa, in ciuda aritmeticii parlamentare, motiunea nu va trece, sustin surse din conducerea PSD pentru Adevarul.

Deputat PSD, mesaj din carantina: Marcel Ciolacu stie de ce am lipsit, dar e mai usor sa cada capete marunte

Deputatul PSD Adrian Todor sustine ca a lipsit de la motiune pentru ca trebuie sa stea in carantina pana in 10 septembrie, lucru cunoscut de Marcel Ciolacu: E mai usor sa cada niste capete marunte, decat sa-si asume responsabilitatea esecului.

Eugen Teodorovici: Marcel Ciolacu trebuie sa explice colegilor din PSD de ce nu s-a putut ca motiunea sa fie discutata si votata in Parlament. Nu s-a dorit trecerea motiunii (VIDEO)

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici a recunoscut, luni seara, in direct pe B1 TV, ca ziua de luni a fost una rusinoasa si sustine ca Marcel Ciolacu, presedintele PSD, trebuie sa explice.

Cinci parlamentari PSD nu vin sa voteze motiunea. Marcel Ciolacu vrea sa-i excluda din partid

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca va cere excluderea din P.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )