Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un alt candidat si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Un alt candidat si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Fostul europarlamentar Catalin Ivan, presedinte al Alternativei pentru Demnitate Nationala ADN), si-a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, candidatura pentru functia de presedinte al Ro. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu: Mama Alexandrei Macesanu a strans aproximativ 2.000 de semnaturi pentru candidatura mea la alegerile prezidentiale

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a marturist ca mama fetei disparute in tragedia din Caracal a strans aproximativ 2. 000 de semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale din noiembrie, desi.

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Seful statului este sustinut de catre PNL impreuna cu care organizeaza deja actiuni de precampanie in tara.

Surpriza in cursa pentru alegerile prezidentiale: Un cunoscut candidat se retrage!

Bibliotecarul Avram Iancu din Petrosani, cunoscut pentru performantele sale din domeniul sporturilor extreme, a anuntat ca se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Motivul: nu a reusit.

Theodor Paleologu, despre candidatura la alegerile prezidentiale: Eu ma lupt ca sa castig, nu ca sa fac figuratie (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la algerile prezidentiale, a declarat sambata, la Scoala de Vara a PMP, ca se lupta ca sa castige scrutinul prezidential de la finalul anului, nu face.

Sistemul de monitorizare a prezentei la vot, utilizat la alegerile prezidentiale

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) nu are niciun fel de problema legata de utilizarea tabletelor la viitoarele alegeri prezidentiale, a anuntat Lia Olguta Vasilescu, presedintele comisiei parlamentare pentru alegerile europarlamentare. Ea a spus ca a trimis catre STS o nota in care solicita ca toate datele de la europarlamentare sa fie salvate, inainte ca tabletele conectate la sistemul infor-matic de monitorizare a prezentei la vot sa fie folosite la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

Iohannis, Dancila, Barna, averi inainte de alegerile prezidentiale. Cat detin favoritii pentru presedintie in conturi

Antena 3 a prezentat averile principalilor favoriti la alegerile prezidentiale, respectiv Klaus Iohannis, Viorica Dancila si Dan Barna. Klaus Iohannis Doua apartamente si trei case are Klaus Iohannis, iar.

Cu ce partide a purtat discutii Avram Iancu, inainte sa-si retraga candidatura la prezidentiale: Fara spijinul unui partid politic este aproape imposibil de strans cele 200.000 de semnaturi

EXCLUSIV ONLINE Avram Iancu, candidat independent la alegerile prezidentiale, si-a anuntat retragerea din cursa, nu inainte de a isi arata dezamagirea fata de lipsa de suport din partea posibililor.

VICTOR PONTA: Mircea Diaconu urmeaza sa isi depuna sambata candidatura la prezidentiale

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat ca Mircea Diaconu ar urma sa isi depuna sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, dupa ce a strans numarul de semnaturi necesare.

Victor Ponta, anunt important despre candidatura la prezidentiale a lui Mircea Diaconu

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat ca Mircea Diaconu ar urma sa isi depuna sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, dupa ce a strans numarul de.

Iohanni a facut anuntul! Cand isi depune candidatura pentru prezidentiale?

Presedintele Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pent.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )