Libnet.ro
UNICEF

19:30

PRIMUL TUR AL PREZIDENTIALELOR TULBURA APELE IN PSD Analize, excluderi si avertismente pe ordinea de zi a CEx

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRIMUL TUR AL PREZIDENTIALELOR TULBURA APELE IN PSD Analize, excluderi si avertismente pe ordinea de zi a CEx

Excluderea din partid a lui Cozmin Gusa si Anei Birchall, conform unor surse social-democrate, este unul dintre subiectele fierbinti aflate pe ordinea de zi a Comitetului Executiv National al PSD care va avea loc astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Presa germana despre primul tur al prezidentialelor. Va fi un vot tineri contra batrani?

Presa de limba germana urmareste cu mare interes primul tur al alegerilor prezidentiale din Romania, dandu-l ca favorit, in optiunile electoratului, pe actualul presedinte, Klaus Iohannis. Acesta este reliefat nu doar ca etnic german, ci si ca un declarat luptator anticoruptie. in plus, el pare a fi sesizat faptul ca trebuie sa mizeze pe electoratul tanar, fapt evidentiat in pozele de campanie, dar si in unele articole care il prezinta ca speranta a tinerilor, contra varstnicilor, ultimii aparent incorsetati in optiuni vechi.

Ludovic Orban, despre primul tur al prezidentialelor: Au fost niste alegeri fara probleme, bine organizate

Primul tur al alegerilor prezidentiale a fost unul fara probleme, bine organizat, a declarat luni premierul Ludovic Orban. Acesta s-a intalnit luni, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Ministerului.

BEC, detalii de ultima ora despre afisarea rezultatelor provizorii de la primul tur al prezidentialelor

Rezultatele provizorii sunt cele care se regasesc in procesele-verbale intocmite de birourile electorale ale sectiilor de votare inainte de a fi supuse verificarii si validarii, a anuntat, sambata seara,.

CTP, reactie neasteptata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Ce se intampla cu PSD-UL. Castigul e mare

Jurnalistul a marcat cateva puncte cheie ale alegerilor prezidentiale de duminica, pe 10 noiembrie 2019, spunand si ce reprezinta scrutinul pentru partidele politice, precum PSD sau USR. CTP a avut o reactie neasteptata despre alegerile din urma cu o zi si a facut mai multe declaratii, in acest sens. CTP, reactie neasteptata dupa primul tur .

Digi 24 - C. Parvulescu: Niciodata in primul tur al alegerilor prezidentiale PSD nu a fost redus doar la 10 judete

Prezenta la primul tur al alegerilor prezidentiale in tara a fost foarte slaba, dar a fost compensata cu cea din strainatate, care a fost foarte buna, a spus, la Digi24 politologul Cristian Pirvulescu. El a explicat ca multi au crezut ca avem un castigator detasat din primul tur si nu s-au dus la vot.

A inceput ziua cutitelor lungi in PSD dupa scorul din primul tur al prezidentialelor.Liderii social-democrati iau decizii importante

A inceput ziua cutitelor lungi in PSD dupa scorul din primul tur al prezidentialelor. Liderii PSD din teritoriu care nu au obtinut rezultate bune duminica risca sa ramana fara functii, spune.

SONDAJ La cald: Cum intentionezi sa votezi la urmatoarea runda a prezidentialelor, comparativ cu primul tur?

Primul tur al prezidentialelor s-a incheiat cu o victorie clara a lui Klaus Iohannis, care se va confrunta in turul al doilea cu Viorica Dancila. Dan Barna, care spera la pozitia secunda, a inregistrat un esec, ceea ce a declansat reactii diverse in randul sustinatorilor sai - de la dezamagire profunda la decizia de a vota Iohannis in urmatorul tur. Sondaj HotNews. ro: Cum vei vota in turul doi al prezidentialelor, comparativ cu primul tur?.

CTP, despre rezultatul primului tur al prezidentialelor: E o gura de oxigen pentru PSD. Pastreaza imaginea de jucator in liga mare

Cristian Tudor Popescu o considera pe Viorica Dancila castigatoarea primului tur al alegerilor prezidentiale, dar nu pentru ca aceasta ar fi avut vreo contributie. Rezultatul acestui tur de scrutin reprezinta.

Cad capete in PSD, dupa primul tur de alegeri. Lia Olguta Vasilescu, prima victima: Nu poti castiga cu o proasta!

Viorica Dancila ia primele masuri, dupa rezultatele slabe din primul tur al alegerilor prezidentiale. Cad si primele capete, dupa cum s-a aflat, pana acum doar pe surse. Este vorba despre Lia Olguta Vasilescu, cea care era sef de campanie a actualului lider PSD. UPDATE: La finalul sedintei, Viorica Dancila a aparut alaturi de Claudiu Manda .

LIDERI JUDETENI AI PSD: Nu discutam despre schimbarea din functie a presedintilor care au obtinut rezultate slabe in primul tur

Mai multi lideri judeteni ai PSD considera ca nu este cazul sa se discute in partid, inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale, despre schimbarea din functie a presedintilor de filiale locale care au obtinut rezultate slabe la primul tur de scrutin.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )