Libnet.ro
UNICEF

01:05

BEC, detalii de ultima ora despre afisarea rezultatelor provizorii de la primul tur al prezidentialelor

B1 B1,
BEC, detalii de ultima ora despre afisarea rezultatelor provizorii de la primul tur al prezidentialelor

Rezultatele provizorii sunt cele care se regasesc in procesele-verbale intocmite de birourile electorale ale sectiilor de votare inainte de a fi supuse verificarii si validarii, a anuntat, sambata seara,. continuă pe B1

Anunt de ultima ora despre pensii! Ce s-a aflat, dupa ce au fost verifcate dosare in toata tara: Sistemul a nenorocit multa lume

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii face ultimele declaratii dupa verificarea sistemelor de pensii realizate in urma unui control neasteptat la Casa de Pensii din sectorul 6 al Capitalei. Ce a constatat ministrul la fata locului? in urma unei vizite neasteptate la Casa de Pensii a sectorului 6 din Bucuresti, Violeta Alexandru, Ministrul Muncii s-a declarat frapata .

DIICOT, anunt de ultima ora despre informatia ca Luiza Melencu ar fi fost gasita in viata

DIICOT a reactionat, vineri seara, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca nepoate sa, Luiza Melencu, ar fi fost gasita in viata, in Italia, si a prezentat presupuse probe in sprijinul afirmatiei.

DIICOT, anunt de ultima ora despre Luiza Melencu, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca fata este vie

DIICOT a reactionat, vineri seara, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca nepoate sa, Luiza Melencu, ar fi fost gasita in viata, in Italia, si a prezentat presupuse probe in sprijinul afirmatiei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT DIASPORA. Anunt de ultima ora despre votul din strainatate

Prim-adjunctul directorului STS, Ionel-Sorin Balan, a declarat luni ca alegatorii din strainatate vor avea un timp mult mai mic de asteptare la sectiile de votare la alegerile.

Firea, anunt de ultima ora despre soarta RADET

Noul ministru al Energiei ne-a pregatit pentru falimentul RADET, insa Gabriela Firea il contrazice s.

Biroul Electoral, despre solicitarea privind publicarea rezultatelor provizorii ale alegerilor: BEC asigura interpretarea si aplicarea unitara a dispozitiilor legii

Biroul Electoral Central BEC) a transmis, sambata seara, legat de solicitarea Noricai Nicolai privind publicarea rezultatelor provizorii ale alegerilor, ca rolul BEC este de a asigura interpretarea si aplicarea unitara a dispozitiilor Legii 340 2004 si nu de a reglementa alta modalitate de publicitate.

Norica Nicolai cere BEC sa emita o decizie privind publicarea rezultatelor provizorii ale alegerilor prezidentiale

Copresedintele Aliantei Electorale Un Om Norica Nicolai a cerut, sambata, Biroului Electoral Central BEC) sa emita o decizie privind publicarea si a rezultatelor provizorii ale alegerilor prezidentiale, invocand ca trebuie asigurata aceleasi transparenta si vizibilitate a datelor ca la alegerile europarlamentare.

Alegeri prezidentiale 2019. Norica Nicolai cere BEC publicarea rezultatelor provizorii: Avem nevoie de alegeri corecte si transparente, lipsite de suspiciuni

Copresedintele Aliantei Electorale Un Om Norica Nicolai a solicitat Biroului Electoral Central emiterea unei decizii cu privire la publicarea si a rezultatelor provizorii de la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie. Asta, in contextul in care in ziua alegerilor prezidentiale vor fi publicate pe internet numai rezultatele partiale si finale, preciza, pe 1 noiembrie, Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

CUTREMUR PUTERNIC in urma cu PUTIN TIMP! Specialistii sunt iN ALERTA! Detalii de ULTIMA ORA

Un cutremur puternic s-a produs miercuri dimineata lala ora 09:40:44 ora locala a Romaniei) in Iran. Cutremurul a avutmagnitudinea de 5. 2, la adancimea de 10km, anunta INFP. Cutremurul.

Secretul relatiei dintre Simona Halep si Darren Cahill. Boris Becker, dezvaluiri de ultima ora

Fostul mare tenismen Boris Becker a vorbit in termeni laudativi despre Simona Halep si s-a aratat increzator ca numarul 4 WTA va castiga Australian Open in 2020. Prezent la Bucuresti ca invitat de onoare in cadrul unui concurs de sah, Boris Becker a declarat ca Simona joaca tenis la cel mai inalt nivel si ca .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )