Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marcel Vela: Nu conteaza functia, ci sa fii om intre oameni

Antena3 Antena3,
Marcel Vela: Nu conteaza functia, ci sa fii om intre oameni

Marcel Vela a explicat, intr-o postare pe Facebook, ce se intampla cu foile si discursurile pe care le tine atunci cand prezinta situatia in care Romania se afla in aceste momente istorice. continuă pe Antena3

Cand se vor relua zborurile? Anuntul lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat in ce conditii vor fi reluate zborurile spre si dinspre Romania. Potrivit lui Vela, decizia de reluare a zborurilor si de plasare a oamenilor in carantina va fi luata in functie de ce se intampla in tarile de unde vin persoanele respective si nu de ce se intampla in Romania.

MARCEL VELA: Masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate vineri seara sau sambata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate fie vineri seara, fie sambata, pentru ca toti cei interesati sa le afle si sa le poata apoi implementa.

Marcel Vela: Lista cu masurile de relaxare se va finaliza in urmatoarea saptamana. Scopul nostru este protejarea sanatatii si oprirea raspandirii infectiilor

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca a primit foarte multe idei, propuneri si observatii, dupa ce MAI a publicat lista cu propunerile de masuri care se vor lua din 15 mai. Vela precizeaza ca lista finala se va aproba saptamana viitoare, scopul principal fiind limitarea raspandirii virusului, astfel incat la 1 iunie sa poata avea loc cea de-a doua etapa a relaxarii.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, noi precizari despre masurile de relaxare aplicate dupa 15 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat printr-un mesaj pe Facebook ca lista cu masurile de relaxare propuse pentru data de 15 mai intra in dezbatere publica si i-a indemnat pe romani sa trimita.

Marcel Vela asteapta propuneri pentru masurile de relaxare de la 15 mai. Cum i le puteti trimite

Ministrul de Interne Marcel Vela a venit cu o serie de precizari privind documentul prin care MAI a pus in dezbatere publica masurile de relaxare care vor fi luate de la 15 martie.

Marcel Vela vorbeste despre ce se va intampla cu declaratiile pe propria raspundere dupa 15 mai

Desi mai sunt doar 5 zile pana la momentul iesirii din starea de urgenta, masurile de restrictie care se vor mentine in continuare sunt inca o dilema, inclusiv pentru ministrul Marcel Vela.

Marcel Vela: Declaratia pe proprie raspundere ar putea ramane si dupa 15 mai. Cand aflam in ce conditii vom putea putea parasi localitatea de domiciliu

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat vineri seara ca planul de masuri propus pentru perioada de dupa 15 mai va fi adus la cunostinta publicului, care poate veni si cu eventuale propuneri de imbunatatire. Ministrul a facut referire la posibilitatea mentinerii declaratiei pe proprie raspundere, la amenzile de dupa 15 mai.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Dupa 15 mai, firmele cu peste 50 de angajati vor trebui sa decaleze programul si sa verifice temperatura angajatilor sau clientilor Cand vor fi anuntate masurile impuse dupa incetarea starii de urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca vineri seara sau sambata, MAI va publica masurile pe care cetatenii trebuie sa le respecte din data de 15 mai atunci cand va incepe o relaxare partiala a.

Marcel Vela, detalii despre lista cu masurile ce vor trebui respectate dupa 15 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, vineri seara, intr-o intervetie la Digi24, ca .

Marcel Vela, noi precizari despre iesirea din localitate dupa 15 mai. Aceste lucruri sunt mai importante decat limita teritoriala

Ministrul de Interne a facut noi precizari cu privire la declaratiile pe propria raspundere necesare dupa data de 15 mai. Marcel Vela spune ca se ia in calcul renuntarea la delimitarea clara a unitatilor administrativ teritoriale si introducerea in declaratie a scopului precis pentru deplasare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )