Libnet.ro
UNICEF

21:15

Marcel Vela: Declaratia pe proprie raspundere ar putea ramane si dupa 15 mai. Cand aflam in ce conditii vom putea putea parasi localitatea de domiciliu

Adevărul Adevărul,
Marcel Vela: Declaratia pe proprie raspundere ar putea ramane si dupa 15 mai. Cand aflam in ce conditii vom putea putea parasi localitatea de domiciliu

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat vineri seara ca planul de masuri propus pentru perioada de dupa 15 mai va fi adus la cunostinta publicului, care poate veni si cu eventuale propuneri de imbunatatire. Ministrul a facut referire la posibilitatea mentinerii declaratiei pe proprie raspundere, la amenzile de dupa 15 mai. continuă pe Adevărul

Un constantean care a sarbatorit in strada victoria lui Kovesi, sanctionat. Ce a scris in declaratia pe proprie raspundere

Un constantean care a vrut sa sarbatoreasca victoria Laurei Codruta Kovesi la Curtea Europeana a Drepturilor Omului impotriva deciziei CCR a fost sanctionat de Jandarmerie. Omul a primit avertisment verbal din cauza declaratiei pe proprie raspundere - care nu prevede manifestarea publica printre motivele iesirii din casa.

MARCEL VELA: Masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate vineri seara sau sambata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate fie vineri seara, fie sambata, pentru ca toti cei interesati sa le afle si sa le poata apoi implementa.

Ministrul de Interne nu exclude ca declaratia pe proprie raspundere sa fie mentinuta si dupa 15 mai. Ce spune Vela despre amenzi

Noile reguli care trebuie respectate dupa 15 mai cand inceteaza starea de urgenta vor fi facute publice in aceste zile, nefiind exclus ca si dupa aceasta data sa fie nevoie de declaratia pe proprie raspundere. Marcel Vela: in aceasta seara sau maine vor fi publicate masurile ce vor fi aplicate dupa 15 mai.

Marcel Vela, noi precizari despre iesirea din localitate dupa 15 mai. Aceste lucruri sunt mai importante decat limita teritoriala

Ministrul de Interne a facut noi precizari cu privire la declaratiile pe propria raspundere necesare dupa data de 15 mai. Marcel Vela spune ca se ia in calcul renuntarea la delimitarea clara a unitatilor administrativ teritoriale si introducerea in declaratie a scopului precis pentru deplasare.

Vom putea merge la gratar sau la iarba verde, dupa 15 mai? Raspunsul lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca dupa data de 15 mai, oamenii vor putea merge la iarba verde sau la gratar in afara localitatii, cu respectarea regulilor de distantare.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Dupa 15 mai, nu va mai exista o limita teritoriala administrativa pentru deplasari (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dupa data de 15 mai, romanii se vor putea deplasa fara a tine cont de limita localitatii sau a judetului. De asemenea, cetatenii nu vor mai trebui sa.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, intrebat daca, dupa 15 mai, romanii vor putea merge la iarba verde: Puteti merge oriunde doriti respectand regulile de distantare sociala (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a raspuns miercuri seara, intr-un clip publicat pe pagina sa de Facebook,la mai multe intrebari despre ridicarea restrictiilor impuse de autoritati pentru a bloca.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Dupa 15 mai, firmele cu peste 50 de angajati vor trebui sa decaleze programul si sa verifice temperatura angajatilor sau clientilor Cand vor fi anuntate masurile impuse dupa incetarea starii de urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca vineri seara sau sambata, MAI va publica masurile pe care cetatenii trebuie sa le respecte din data de 15 mai atunci cand va incepe o relaxare partiala a.

Marcel Vela, precizari despre parasirea localitatilor dupa 15 mai: Mesajul meu a fost trunchiat

Seful MAI Marcel Vela a scris joi un mesaj pe Facebook in care sustine ca mesajul sau cu privire la parasirea localitatilor dupa data de 15 mai a fost trunchiat, iar intrebarile scoase din context. Precizarile ministrului sunt facute dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca nu a fost luata nicio decizie in legatura cu posibilitatea ca dupa 15 mai oamenii sa poata pleca din localitatea de domiciliu.

Deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai, sub semnul intrebarii: ce a raspuns Marcel Vela

In cel mai nou set de raspunsuri postare pe Facebook la intrebarile poporului, Marcel Vela a adresat un subiect arzator, deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai. in urma cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )