Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO PSD i-a organizat o petrecere-surpriza lui Petre Daea. Ministrul a primit un tort in forma de oaie

Adevărul Adevărul,
VIDEO PSD i-a organizat o petrecere-surpriza lui Petre Daea. Ministrul a primit un tort in forma de oaie

Ministrul Agriculturii, Petere Daea, implineste sambata, 2 noimebrie, o varsta rotunda: 70 de ani. Cu ocazia aniversarii, conducerea PSD, in fruntea cu Viorica Dancila si Mihai Fifor, i-a pregatit o peterecere surpriza si un tort in forma de oaie, animalul sau preferat. continuă pe Adevărul

VIDEO Petrecere cu un tort in forma de oaie organizata de PSD pentru Petre Daea: Nea Petre sa traiasca!

Petre Daea a fost sarbatorit de catre PSD la aniversarea de 70 de ani. Social democratii i-au organizat o petrecere si i-au adus un tort sub forma de oaie. intr-un clip video surprins la petrecere apar mai multi pesedisti printre care si Viorica Dancila si Mihai Fifor cum ii canta la multi ani in timp ce Petre Daea se sterge de lacrimi.

VIDEO Petre Daea, dezlantuit la mitingul electoral de la Timisoara: Avem de plivit pe 10 noiembrie

Ministrul demis al Agriculturii, Petre Daea, a participat in seara zilei de vineri, 1 noiembrie, la un eveniment electoral organizat de PSD la Timisoara. Daea le-a cerut sutelor de PSD-istisa pliveasca pe 10 noiembrie, cand are loc primul tur al alegerilor prezidentiale, ca sa culeaga recolta pe 24 noiembrie, cand are loc turul doi.

Petre Daea, sarbatorit de PSD cu un tort in forma de oaie. Reactia ministrului (VIDEO)

Petre Daea a implinit 70 de ani, iar colegii social-democrati i-au organizat o petrecere. La eveniment i s-a adus un tort in forma de oaie. La petrecere au participat mai multi lideri PSD, intre care Viorica.

Imagini fabuloase de la aniversarea lui Petre Daea. Ministrul a primit un tort in forma de oaie - VIDEO

Imagini fabuloase de la aniversarea lui Petre Daea. Ministrul demis al Agriculturii, Petre Daea, a implinit 70 de ani. Acesta a primit cadou de la agricultorii din Arad un tort in forma de.

Incidente la vizita staff-ului Vioricai Dancila in Bihor. Premierul demis A RAMAS FARA UN PANTOF, iar Petre Daea s-a BLOCAT iN LIFT (FOTO)

Vizita cu peripetii pentru Vioricai Dancila si staff-ul sau, la sectia de maternitate a Spitalului Judetean Oradea. Premierul demis si Petre Daea au fost asteptati de un protestatar care avea inscriptii.

Panica pentru Petre Daea. A ramas blocat intr-un lift cu jurnalisti

Petre Daea, ministrul demis al Agriculturii, a trecut prin momente de panica dupa ce a ramas blocat intr-un lift. Incidentul a avut loc la maternitatea Spitalului Judetean din Bihor acolo unde ministrul se.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )