Libnet.ro
UNICEF

05:00

Raluca Turcan, despre asumarea raspunderii Guvernului pe mai multe proiecte de lege: PSD isi propune sa joace la ruleta ruseasca destinul romanilor

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan, despre asumarea raspunderii Guvernului pe mai multe proiecte de lege: PSD isi propune sa joace la ruleta ruseasca destinul romanilor

Vicepremierul Raluca Turcan a cerut, luni, la finalul sedintei PNL, celor de la PSD sa nu blocheze proiectele de lege pe care Guvernul Orban intentioneza sa si le asume in Parlament. continuă pe Antena3

Ciolos, despre asumarea raspunderii asupra bugetului: Poate nu exista o majoritate parlamentara care sa sustina guvernul si atunci apeleaza la acest instrument

Presedintele reales al PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, sambata, ca intentia Guvernului de a trece Legea bugetului pentru anul viitor, prin asumarea raspunderii in Parlament, este o decizie curajoasa, dar poate fi si rezultatul unei analize care arata ca nu exista o majoritate parlamentara care sa sustina Cabinetul Orban.

Ludovic Orban anunta asumarea raspunderii pe mai multe pachete legislative

Premierul Ludovic Orban a anuntat in sedinta de Guvern de vineri ca Executivul isi va asuma raspunderea pe doua pachete legislative. Unul dintre acestea este legat de legile Justitiei, iar al doilea.

Bogdan Chirieac, comentariu exploziv dupa anuntul lui Turcan: Iohannis nu a tinut seama de onorabila CCR

Bogdan Chirieac a comentat, ironic, anunturile venite din PNL, prin Raluca Turcan, despre asumarea raspunderii Guvernului Orban pe legi-cheie, printre care legile justitiei, care au reprezentat, in ciuda celor cinci ani de dezbateri, cel mai mare repros adus PSD-ului.

LUDOVIC ORBAN: Asumarea raspunderii Guvernului pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordionanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat premierul.

Turcan: Guvernul sesizeaza marti Parlamentul pentru asumarea raspunderii pe justitie, OUG 51 privind transportul elevilor si Legea privind plafoanele bugetare (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca Guvernul PNL va sesiza, marti, Parlamentul pentru asumarea raspunderii pe justitie, pe Ordonanta de Urgenta 51 privind transportul elevilor si pe Legea privind.

Bugetul pe 2020 - deficit de 3,6%, cresterea pensiilor si a salariului minim Asumarea raspunderii pe abrogarea OUG 114

Bugetul pe anul 2020 va prevede un deficit de 3,6% negociat cu Uniunea Europeana si va include majorarea pensiilor si a salariului minim, a declarat luni vicepremierul Raluca Turcan, care nu a dorit insa sa precizeze in ce fel va fi adoptat proiectul - prin asumarea raspunderii sau prin vot in Parlament.

Raluca Turcan: Guvernul include din nou transportul scolar in sfera serviciilor publice

Guvernul va include din nou transportul scolar in sfera serviciilor de interes public, prin asumarea raspunderii pentru abrogarea Ordonantei 512019, a afirmat, luni, vicepremierul Raluca Turcan.

Guvernul Orban, sedinta cruciala pe asumarea raspunderii

Conducerea PNL se reuneste, luni,sedinta saptamanala, in frunte cu Ludovic Orban. Liberalii decid daca isiasuma sau nu raspunderea pe mai multe pachete de legi. De asemenea, in urma cu cateva zile se discuta si asumarea raspunderii pe legea bugetului de stat, dar si asumara raspunderii in ceea ce priveste proiecte de Justitie, precum pensionarea anticipata a magistratilor, proiect care ar trebui schimbat cat mai repede, potrivit liberalilor.

Orban anunta asumarea raspunderii Guvernului pe doua pachete de legi: Pe legile justitiei si abrogarea prevederilor catastrofale din OUG 114 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pe doua pachete de legi. Primul pachet includeprorogarea termenelor din legile justitie privind pensionarea.

Raluca Turcan, despre deciziile luate in cazul legilor justitiei mutilate de PSD: PNL a corectat masuri care puteau duce la blocarea sistemului

Guvernul a popus prorogarea termenului pentru pensionarea anticipata a magistratilor pana la 1 ianuarie 2021. Modificarea a fost inclusa intr-un proiect de lege prezentat in prima lectura in sedinta de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )