Libnet.ro
UNICEF

00:07

Citu: Disperare, numele tau este PSD! De cateva zile tot PSD-ul produce stiri false pe teme economice la adresa mea

Adevărul Adevărul,
Citu: Disperare, numele tau este PSD! De cateva zile tot PSD-ul produce stiri false pe teme economice la adresa mea

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca PSD produce stiri false pe teme economice, acestea vizandu-l direct. Disperare, numele tau este PSD, a scris, sambata, Citu pe Facebook. continuă pe Adevărul

Florin Citu ii acuza pe social-democrati ca raspandesc stiri false: Disperare, numele tau este PSD!

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, ii acuza pe social-democrati ca raspandesc stiri false pe teme economice la adresa sa. Disperare, numele tau este PSD! De cateva zile tot PSD-ul .

Ministrul de Finante: Disperare, numele tau este PSD!

Ministrul liberal de Finante, Florin Citu, este revoltat de atitudinea celor din PSD, care au lansat in ultima vreme atacuri la adresa sa si a ministerului pe care il conduce.

VIDEO Mesajul transmis de atacatorul din Germania cu cateva zile inainte de a ucide 9 oameni in baruri cu specific oriental

Barbatul care a ucis si impuscat noua oameni la doua baruri cu specific oriental din orasulHanau, in apropiere de Frankfurt, este Tobias R. , in varsta de 43 de ani. El a lasat o scrisoare-confesiune si un video in care si-a expus convingerile extremiste de dreapta si a transmis un mesaj catre americani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )