Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Mesajul transmis de atacatorul din Germania cu cateva zile inainte de a ucide 9 oameni in baruri cu specific oriental

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mesajul transmis de atacatorul din Germania cu cateva zile inainte de a ucide 9 oameni in baruri cu specific oriental

Barbatul care a ucis si impuscat noua oameni la doua baruri cu specific oriental din orasulHanau, in apropiere de Frankfurt, este Tobias R. , in varsta de 43 de ani. El a lasat o scrisoare-confesiune si un video in care si-a expus convingerile extremiste de dreapta si a transmis un mesaj catre americani. continuă pe Adevărul

Mesajul transmis de Dana Budeanu, inainte de noua emisiune Verdict Politic. Nu halesc!

Dana Budeanu le-a adus fanilor sai o veste deosebita. Vedeta se muta cu verdictul si intr-o alta emisiune. Cei care au urmarit-o pana acum pe YouTube o vor putea face de acum si in rubrica Verdict Politic. Unde poate fi urmarita si ce spune designer-ul despre noul proiect? Dana Budeanu, Verdict Politic Dana Budeanu continua! .

Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Au fost date primele informatii

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, referitor la informatia potrivit careia un roman s-ar afla printre victimeleatacului armat din Hanau, Germania, ca pana la acest moment au fost identificate sase victime din cele noua, nefiind niciun cetatean roman. Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania Un roman, mai multi cetateni turci, .

Un roman s-ar numara printre victimele atacului din Germania

Una dintre cele noua persoane care au fost ucise, miercuri seara, in atacul din Germania ar fi cetat.

Volkswagen vrea sa ofere 830 de milioane de euro clientilor cu masini diesel din Germania

Grupul Volkswagen vrea sa ofere despagubiri de 830 de milioane de euro clientilor cu masini diesel din Germania care au fost afectati de scandalul Dieselgate. Oferta vine ca urmare a negocierilor dintre VW si o asociatie ce reprezinta interesele.

Reactia Huawei la mesajul transmis de Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA in Romania: A incercat sa denatureze sensul conceptului de securitate

Compania chineza spune ca Ambasadorul Statelor Unite in Romania a dorit sa foloseasca doar informatii in avantajul sau, pentru a induce in eroare publicul din Romania.

Autorul atacului din Germania credea ca Statele Unite au construit baze militare secrete in care este slavit Diavolul si in care sunt torturati bebelusi (VIDEO)

Inainte de a-si lua viata, autorul atacului din orasul german Hanau, de miercuri seara, care a lasat in urma noua morti, a postat pe retelele de socializare un mesaj conspirationist in care vorbea de baze.

Autorul atacurilor din Germania a lasat o scrisoare-confesiune inainte de atacurile sangeroase

Barbatul suspectat ca a ucis noua persoane in doua baruri cu specific arab din Hanau, sud-vestul Germaniei, ar fi lasat o inregistrare video in care revendica atacurile.

Cat te costa SA ADUCI o masina din Germania! Multi romani se folosesc de aceasta METODA

Multi soferi romani aleg sa-si cumpere o masina second hand din strainatate decat sa o ia din tara pe motiv ca nu sunt la fel de uzate ca cele din Romania, dar au si mai multa incredere cand vine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2129 seconds )