Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor, despre plata in avans a salariilor pentru bugetari

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor, despre plata in avans a salariilor pentru bugetari

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre plata salariilor bugetarilor, inainte de Paste. Doamna prim-ministru a anuntat ca toti. continuă pe Antena3

Ministerul Muncii: Angajatii ministerului nu au solicitat plata in avans a salariilor

Angajatii Ministerului Muncii si Justitiei Sociale nu au solicitat plata in avans a salariilor, astfel ca ele vor fi achitate la termen, pe 15 ale lunii, anunta ministerul intr-un comunicat.

Dancila, despre plata salariilor in avans: Va rog, domnilor ministri, sa iesiti sa clarificati de urgenta, pentru ca trebuie sa avem o informare corecta a cetatenilor

Premierul Viorica Dancila le-a cerut ministrilor, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, sa iasa public si sa explice situatii platii salariilor in avans.

Ministerul Muncii, despre plata salariilor si a pensiilor in perioada Pastelui

Ministerul Muncii, condus de Lia Olguta Vasilescu, a facut noi precizari legate de primirea pensiilor si a salariilor in perioada zilelor de Paste. Cum Sarbatorile Pascale au fost stabilite in acest.

Haos cu salariile romanilor inainte de Paste. Anuntul facut de ministrul Finantelor: Multi nu si-au manifestat interesul

Incertitudini in randul bugetarilor in privinta platii salariilor inainte de paste. NU toti angajatii institutiilor de stat vor primi salariile maine, cand e ultima zi lucratoare inaintea.

Avans urias pentru Halep in fruntea ierarhiei WTA. Le-a depasit pe Clijsters si Sharapova

Simona Halep ocupa pentru a 22-a saptamana in cariera prima pozitie in clasamentul WTA al tenisului mondial profesionist.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )