Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dancila, despre plata salariilor in avans: Va rog, domnilor ministri, sa iesiti sa clarificati de urgenta, pentru ca trebuie sa avem o informare corecta a cetatenilor

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre plata salariilor in avans: Va rog, domnilor ministri, sa iesiti sa clarificati de urgenta, pentru ca trebuie sa avem o informare corecta a cetatenilor

Premierul Viorica Dancila le-a cerut ministrilor, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, sa iasa public si sa explice situatii platii salariilor in avans. continuă pe Adevărul

Ministrul Finantelor, despre plata in avans a salariilor pentru bugetari

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre plata salariilor bugetarilor, inainte de Paste. Doamna prim-ministru a anuntat ca toti.

Ministerul Muncii, despre plata salariilor si a pensiilor in perioada Pastelui

Ministerul Muncii, condus de Lia Olguta Vasilescu, a facut noi precizari legate de primirea pensiilor si a salariilor in perioada zilelor de Paste. Cum Sarbatorile Pascale au fost stabilite in acest.

Prima explicatie a premierului Dancila despre Pilonul II de pensii, dupa taierea contributiilor

Ce spune premierul Viorica Dancila cu privire la reducerea contributiilor la Pilonul II de pensii, la o saptamana dupa ce romanii s-au trezit cu contributiile taiate. Tot astazi, Dancila va avea o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis si va ajunge.

Premierul Dancila, despre fondurile europene: Au fost lansate apeluri de proiecte in valoare de 22 miliarde de euro

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri ca ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a deblocat situatia in domeniu, precizand ca au fost lansate apeluri de proiecte in valoare de 22 de miliarde.

Viorica Dancila, despre protocoalele cu SRI: Trebuie sa ajungem la un moment zero

Premierul Viorica Dancila a spus, marti, intrebata despre decescretizarea proctocoalelor intre Parchetul General si SRI, ca trebuie sa se ajunga la un moment zero, iar pentru sanatatea societatii si pentru cresterea increderii in institutiile statului trebuie sa vedem tot ce se intampla.

Viorica Dancila, despre intalnirea cu Iohannis: Discutiile se vor axa pe salarizare, pe buget (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se vor deplasa marti la Palatul Cotroceni pentru o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis. Salarizarea si bugetul vor principalele doua su.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )