Libnet.ro
UNICEF

17:00

Scandalul din partidul lui Ciolos ia amploare. Unul dintre fondatorii PLUS si-a dat demisia

Antena3 Antena3,
Scandalul din partidul lui Ciolos ia amploare. Unul dintre fondatorii PLUS si-a dat demisia

Scandalul din partidul lui Dacian Ciolos ia amploare. Fiul maiorului de Securitate Alexandru Iordache, Adrian Iordache, unul dintre fondatorii partidului fostului premier, si-a dat demisia din formatiunea. continuă pe Antena3

Dupa scandalul legat de avocatul Adrian Iordache, unul dintre fondatorii partidului lui Ciolos, PLUS anunta demisia acestuia

Unul dintre cei trei membri fondatori ai partidului PLUS, avocatul Adrian Iordache, fiul lui Alexandru Iordache, despre care istoricul Marius Oprea a spus ca a fost maior de securitate, a renuntat la orice calitate in partidul lui Dacian Ciolos, anunta reprezentantii formatiunii.

CASTIGATOR FINALA CHEFI LA CUTITE. Cine este Andrei Balasz, unul dintre favoritii castigarii CHEFI LA CUTITE SEZONUL SASE

Originar din Beclean, Andrei Balasz este unul dintre favoritii castigarii trofeului Chefi la Cutite. Andrei Balazs a.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Cine este Andrei Balasz, unul dintre favoritii castigarii trofeului Chefi la Cutite

Originar din Beclean, Andrei Balasz este unul dintre favoritii castigarii trofeului Chefi la Cutite. Andrei Balazs a plecat la Londra unde a.

Premonitia cutremuratoare a lui Iulian, unul dintre cei 4 lautari morti in Teleorman

Premonitia cutremuratoare a lui Iulian, unul dintre cei 4 lautari morti in Teleorman. Citeste mai mult pespynews. ro .

Trei oameni de afaceri se aflau intr-o parcare. Unul dintre ei s-a lasat in jos. Ceilalti doi habar nu aveau ce s-a intamplat. O camera de bord a surprins totul (FOTO+VIDEO)

Trei oameni de afaceri se aflau intr-o parcare cand unul dintre ei s-a lasat in jos. Ceilalti doi habar nu aveau ce s-a intamplat. Din nefericire pentru barbat, o camera de bord a surprins totul, iar.

Ancheta la Penitenciarul Rahova dupa ce o educatoare s-a casatorit cu unul dintre detinuti, zis Crocodilul

O angajata a Penitenciarului Rahova este anchetata de catre superiori dupa ce s-a casatorit cu unul dintre detinuti, interlopul Crocodilul, membru al gruparii sportivilor, pe care l-a consiliat pe probleme de educatie in cadrul inchisorii. Administratia Nationala a Penitenciarelor a confirmat ca a fost declansata o ancheta disciplinara, scrie Mediafax.

inca unul dintre cei sapte violatori din Vaslui a scapat de inchisoare!

Silviu Avadanei, unul din cei sapte violatori din Valeni, a cerut judecatorilor la sfarsitul lunii decembrie eliberarea conditionata din Penitenciarul Vaslui. Cererea sa a fost aprobata de instanta, dar.

Atac armat cu peste 100 de morti, in Kabul. Este unul dintre cele mai sangeroase

Peste o suta de militari afgani au fost ucisi intr-un centru de pregatire din apropiere de Kabul. Atacatorii au folosit o masina incarcata cu explozibil, pe care o furasera chiar de la fortele de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )