Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca unul dintre cei sapte violatori din Vaslui a scapat de inchisoare!

B1 B1,
inca unul dintre cei sapte violatori din Vaslui a scapat de inchisoare!

Silviu Avadanei, unul din cei sapte violatori din Valeni, a cerut judecatorilor la sfarsitul lunii decembrie eliberarea conditionata din Penitenciarul Vaslui. Cererea sa a fost aprobata de instanta, dar. continuă pe B1

Cum ii scapa recursul compensatoriu pe cei sapte violatori din Vaslui. Al patrulea membru al grupului, eliberat dupa ce a facut mai putin de jumatate din pedeapsa

Silviu Avadanei, unul dintre cei sapte violatori din Vaslui, a fost eliberat de Judecatoria Vaslui dupa doar trei ani de detentie, desi avea de executat opt ani de inchisoare, urmare a aplicarii beneficiilor recursului compensatoriu.

CASTIGATOR FINALA CHEFI LA CUTITE. Cine este Andrei Balasz, unul dintre favoritii castigarii CHEFI LA CUTITE SEZONUL SASE

Originar din Beclean, Andrei Balasz este unul dintre favoritii castigarii trofeului Chefi la Cutite. Andrei Balazs a.

Ancheta la Penitenciarul Rahova dupa ce o educatoare s-a casatorit cu unul dintre detinuti, zis Crocodilul

O angajata a Penitenciarului Rahova este anchetata de catre superiori dupa ce s-a casatorit cu unul dintre detinuti, interlopul Crocodilul, membru al gruparii sportivilor, pe care l-a consiliat pe probleme de educatie in cadrul inchisorii. Administratia Nationala a Penitenciarelor a confirmat ca a fost declansata o ancheta disciplinara, scrie Mediafax.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Cine este Andrei Balasz, unul dintre favoritii castigarii trofeului Chefi la Cutite

Originar din Beclean, Andrei Balasz este unul dintre favoritii castigarii trofeului Chefi la Cutite. Andrei Balazs a plecat la Londra unde a.

MedLife isi mareste pachetele de actiuni din grupurile SAMA Craiova si PDR Brasov

MedLife anunta achizitionarea unui nou pachet de 35% din grupul de firme SAMA din Craiova, unul dintre cei mai importanti operatori medicali din sud-vestul Romaniei. Astfel, MedLife devine actionarul cu 90% din actiunile grupului de firme din Oltenia de la 55% pachetul initial), potrivit unui comunicat transmis redactiei.

Atac armat cu peste 100 de morti, in Kabul. Este unul dintre cele mai sangeroase

Peste o suta de militari afgani au fost ucisi intr-un centru de pregatire din apropiere de Kabul. Atacatorii au folosit o masina incarcata cu explozibil, pe care o furasera chiar de la fortele de.

Motivul socant pentru care cadavrul unui bebelus este tinut de doua luni la morga din Vaslui

Cadavrul unui bebelus este tinut la morga Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui de doua luni, iar familia nu a putut sa-si inmormanteze copilul, deoarece autoritatile nu au gasit o solutie pentru.

Un elev a fost njunghiat chiar n curtea Liceului Tehnologic din Vaslui

Un elev in varsta de 18 ani a fost injunghiat, luni, in curtea Liceului Tehnologic Puiesti, in timpul unei pauze, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )