Libnet.ro
UNICEF

23:30

Catalin Radulescu, despre alegerile din PSD: Nu cred ca e democratic

Antena3 Antena3,
Catalin Radulescu, despre alegerile din PSD: Nu cred ca e democratic

Deputatul social-democrat Catalin Radulescu, prezent joi la sediul PSD pentru a-si depune candidatura la functia de vicepresedinte al formatiunii, a precizat ca face acest lucru pentru a reliefa modul in care se. continuă pe Antena3

Catalin Radulescu, despre majorarea numarului de functii pentru femei la sefia PSD

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, luni, ca intentioneaza sa candideze pentru o functie de .

Presa italiana despre alegerile din peninsula: Di Maio, M5S: Suntem invingatori absoluti; Salvini: Nu vrem aliante ciudate, centru-dreapta poate guverna; Provincia italiana a votat impotriva lui Berlusconi si in favoarea Ligii Nordului

Agentia ANSA scrie ca Luigi Di Maio si Matteo Salvini sunt invingatori indiscutabili la alegerile politice din 4 martie, in Italia, in timp ce Partidul Democrat, iar Matteo Renzi ar urma sa isi dea demisia. Va multumesc tuturor, este o victorie extraordinara, care ne umple de mandrie, bucurie si responsabilitate, a spus liderul Ligii Nordului, Matteo Salvini, citat de Il Messaggero. Provincia italiana a votat impotriva lui Berlusconi si in favoarea Ligii Nordului, titreaza L'Espresso. Il Sole scrie Luigi Di Maio a fost cel mai tanar vicepresedinte al Camerei Deputatilor si ar putea deveni cel mai tanar premier din istoria Italie. In schimb, Corriere della Sera se intreaba ce se poate intampla acum n conditiile in care nu se poate forma un guvern?.

Radu Banciu, despre scandalul din PSD: O degringolada pe care noi nu o mai putem raporta in istoria recenta a partidului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu scandalul actual din interiorul PSD iscat chiar inainte de Congresul partidului de sambata. Tensiune in PSD este una uriasa pentru.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

Dragnea, despre taberele din PSD: Probabil ca trebuie sa cer sustinere si prin Asia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al partidului ca toate organizatiile judetene ale PSD au dat rezolutii ca il sustin si ca s-a.

Deputatul PSD Catalin Radulescu a depus o contestatie la partid privind modul in care se vor alege vicepresedintii la Congres: Aceste alegeri sunt o farsa. Hotararea CEx imi aminteste de epurarile din anii '50

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat miercuri ca a depus o contestatie la secretarul general al partidului privind modul in care se vor face alegerile pentru vicepresedinti la Congresul de sambata, despre care spune ca reprezinta o farsa pentru ca in realitate este vorba de niste numiri, nu de alegeri. El a adaugat ca va merge si in instanta cu aceasta contestatie, daca nu va fi rezolvata la congres.

Catalin Radulescu: Alegerile de la Congres sunt o farsa

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, miercuri, ca a contestat hotararea CEX PSD care a interz.

Scandal inainte de Congresul PSD. Catalin Radulescu: Aceste alegeri sunt o farsa

Deputatul PSD Catalin Radulescu a anuntat miercuri ca a depus o contestatie la hotararea Comitetului Executiv National al Partidului Social Democrat, in baza careia fiecare regiune va fi reprezentata de doi.

Proiectul lui Catalin Radulescu, prin care Senatul numeste procurorii sefi in locul Presedintelui, avizat negativ de comisia de munca

Proiectul de lege depus anul trecut de deputatul PSD Catalin Radulescu, prin care presedintele Romaniei este eliminat din procedura de numire a procurorilor de rang inalt, fiind inlocuit de Senatul Romaniei, a primit aviz negativ la comisia de munca din Camera Deputatilor. Proiectul se afla in procedura legislativa desi Radulescu declarase anul trecut, la Digi24, ca proiectul a fost depus inainte sa inceapa lucrul pe legile justitiei comisia speciala, si a dat de inteles ca nu le mai sustine, afirmand ca va merge si el pe varianta decisa, care a fost in final votata in parlament, si in care presedintele este pastrat in procedura.

Catalin Radulescu, reactie VIRULENTA la adresa lui Florin Iordache si Claudiu Manda: Sunt HABARNISTI

Tensiunile iau amploare in PSD inaintea Congresului de pe 10 martie. Deputatul Catalin Radulescu este extrem de nemultumit pentru faptul ca nu-i vor permite sa candideze la Congresul din 10 martie. in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )