Libnet.ro
UNICEF

19:15

Surpriza PSD: Cine merge in cursa pentru Cotroceni impotriva lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Surpriza PSD: Cine merge in cursa pentru Cotroceni impotriva lui Iohannis

Congresul PSD ar putea aduce surpriza anului: vom afla numele candidatului partidului la alegerile prezidentiale de anul viitor. Tot mai multe voci din partid spun ca miscarile de trupe de la varful formatiunii. continuă pe Antena3

Fierbere in PSD. Cine sunt cei care ar putea ramane fara functii. Antena 3 are lista scurta de vicepresedinti PSD

In PSD se fac jocurile pentru functiile de conducere. Robert Kiss ne spune care sunt cei mai eligibili pesedisti pentru functiile de vicepresedinte .

Cine s-a inscris in cursa pentru functiile importante din PSD. LISTA candidatilor

Comitetul Executiv al PSD, care se reuneste vineri, la Parlament, urmeaza sa valideze lista candidatilor care vor cere votul in congresul de sambata. Nicolae Banicioiu, Ecaterina Andronescu si Viorica.

Congres PSD: Cine candideaza pentru noua conducere nationala/ Premierul Dancila, numarul doi in partid; Niculae Badalau nu va mai fi presedinte executiv, in schimb devine presedintele Consiliului National, in locul lui Mihai Fifor

Dupa doar doi ani si jumatate de la ultimul Congres, PSD urmeaza sa isi aleaga o noua garnitura de vicepresedinti, plus presedintele executiv si secretarul general, in cadrul unui Congres extraordinar organizat sambata, 10 martie, la Sala Palatului. Delegatii social-democrati vor da voturi impartiti pe regiuni, intr-un nou sistem - cate un barbat si cate o femeie pentru fiecare dintre cele opt regiuni ale tarii detalii privind aceasta impartire, in articol). Cu exceptia regiunii Muntenia si a Bucurestiului, unde exista doi candidati - Adrian Tutuianu Dambovita) si Serban Valeca Arges), plus Catalin Radulescu fara sustinerea organizatiei, respectiv Robert Negoita si Daniel Florea, in nicio regiune nu vor exista emotii, pentru ca judetele au cazut de acord dinainte si nu s-au inscris in cursa decat cate un barbat si cate o femeie. In ceea ce priveste batalia pentru pozitia de numar doi in partid, Niculae Badalau, cel care o ocupa acum - din decembrie 2016 - nu va mai candida. Presedinte executiv va deveni, cel mai probabil, premierul Viorica Dancila, intrata in cursa desi declarase contrariul in urma cu doua saptamani. Vezi lista de candidaturi in articol.

UPDATE Congres PSD: Toate candidaturile depuse pentru conducerea nationala, inclusiv a lui Catalin Radulescu, au fost validate in CEx/ Daniel Florea s-a retras din cursa pentru Bucuresti-Ilfov

Comitetul Executiv National al PSD intrunit vineri a validat toate candidaturile depuse pentru alegerile care vor avea loc la Congresul extraordinar de sambata, desi teoretic nu indeplineau toate criteriile stabilite. Astfel, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu vor candida la functia de presedinte executiv, impotriva premierului Viorica Dancila. Catalin Radulescu va candida la functia de vicepresedinte regional pentru Muntenia, iar Codrin Stefanescu va intra in competitie cu Marian Neacsu pentru pozitia de secretar general. Daniel Florea, primarul Sectorului 5, si-a retras candidatura pentru functia de vicepresedinte pe zona Bucuresti-Ilfov, unde ar fi fost contracandidatul lui Robert Negoita, primarul Sectorului 3, cel care este sustinut de Gabriela Firea.

Nicolae Banicioiu si-a depus oficial candidatura pentru postul de presedinte executiv al PSD. Cine il sustine

Nicolae Banicioiu a declarat,joi dupa-amiaza, ca si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv. Acesta a anuntat ca e sustinut de organizatia PSD Braila. Sper ca intr-adevar.

Lista COMPLETA a candidatilor la Congresul PSD: Cine intra in marea batalie

Au mai ramas doar doua zile pana la Congresul extraordinar al PSD. Cu o zi inainte de alegerea noii conduceri, vineri, va avea loc un Comitet Executiv al PSD in care se vor aproba dosarele de candidatura. Cei.

Congres PSD: Toate candidaturile depuse pentru conducerea nationala, inclusiv a lui Catalin Radulescu, au fost validate in CEx

Comitetul Executiv National al PSD intrunit vineri a validat toate candidaturile depuse pentru alegerile care vor avea loc la Congresul extraordinar de sambata, desi teoretic nu indeplineau toate criteriile stabilite. Astfel, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu vor candida la functia de presedinte executiv, impotriva premierului Viorica Dancila. Catalin Radulescu va candida la functia de vicepresedinte regional pentru Muntenia, iar Codrin Stefanescu va intra in competitie cu Marian Neacsu pentru pozitia de secretar general.

CexN PSD discuta astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )