Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fierbere in PSD. Cine sunt cei care ar putea ramane fara functii. Antena 3 are lista scurta de vicepresedinti PSD

Antena3 Antena3,
Fierbere in PSD. Cine sunt cei care ar putea ramane fara functii. Antena 3 are lista scurta de vicepresedinti PSD

In PSD se fac jocurile pentru functiile de conducere. Robert Kiss ne spune care sunt cei mai eligibili pesedisti pentru functiile de vicepresedinte . continuă pe Antena3

SURSE Cine sunt cei cinci critici ai Congresului pregatit de Liviu Dragnea/ Banicioiu, posibil candidat la functia de presedinte executiv

Cinci voci importante din PSD au criticat astazi la sedinta CEX planurile lui Liviu Dragnea de a organiza un Congres in data de zece martie in care sa fie alesi noii vicepresedinti ai partidului pe cele opt regiuni, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Cei care s-au declarat impotriva sunt Codrin Stefanescu, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, Nicolae Banicioiu si Serban Nicolae.

Congresul PSD, in linie dreapta. Cine sunt cei 16 viitori vicepresedinti ai social-democratilor

Rganizatiile PSD au decis, in cea mai mare parte, ce reprezentanti vor trimite, pe regiuni, pentru a.

Cine sunt cei doi angajati ai spitalului din Slatina implicati in crima urmata de sinucidere

Un infirmier de la spitalul din Slatina a injunghiat mortal o asistenta cu zece lovituri de cutit, apoi si-a pus capat zilelor. PotrivitGazeta Noua, cei doi angajati ai spitalului suntasistenta.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora pentru cei care sunt cu drepturi de autor

Ministrul Finantelor a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 in emisiunea Subiectiv cine trebuie sa completeze Declaratia unica, dar si ce se va intampla cu cei care sunt cu drepturi de autor. Cei.

Cine este tanarul care mergea cu bicicleta la -15 grade prin Bucuresti pe ninsoare: Eram disperat sa slabesc si efectiv eram dispus sa fac orice pentru asta...

Toti cei care au vazut imaginile de saptamana trecuta cu tanarul care mergea pe un ger de nedescris cu bicicleta si in pantaloni scurti s-au intrebat cine este curajosul. Ei bine el se numeste Valentin.

Cine sunt personalitatile care dau numele bulevardelor celebre din Romania

Ne urcam adesea intr-un taxi si ii cerem soferului sa ne duca la o anumita adresa fara sa ne gandim cine este personalitatea care a dat numele unei anumite strazi. De regula bulevardele din marile orase ale tarii poarta numele unor personaje istorice despre care invatam inca din clasele primare, insa multe strazi importante poarta numele unor eroi sau artisti despre care prea putini pot oferi informatii concrete.

Cine este arhitectul care a proiectat Catedrala Mantuirii Neamului (FOTO)

Mii de articole au fost scrise despre Catedrala Mantuirii Neamului, cea mai impunatoare cladire a Bisericii Ortodoxe Romane, dar putini stiu cine este arhitectul care a proiectat cladirea. Arhitectul se.

Subiectele zilei: Cine sunt liderii PSD care vor sa-i strice planurile lui Dragnea la Congres; Miscarile seismice din Vrancea sunt ciclice. Cand ar putea veni urmatorul cutremur major; Davide Astori a murit din cauze naturale, spun anchetatorii

SPD - punct si de la capat. Dupa votul din SPD, cancelara Angela Merkel CDU) poate forma in sfarsit un nou guvern. Acesta va fi ultimul ei mandat - si cel mai dur. Blestemul macelarului de la Psihiatrie: Din mormant, din Iad de unde dracu oi fi, nu am sa-i dau pace. O drama care a lasat in urma patru copii orfani.

inclestarea baronilor PSD: cine cu cine se bate pe cele 16 functii de vicepresedinte

Presedintele PSD Liviu Dragnea va controla in proportie de 80% viitoarea conducere a partidului, care, oficial, va fi aleasa la Congresul de sambata, sustin surse din conducerea PSD. Adevarul va arata cine sunt liderii care se vor bate pe cele 16 functii de vicepresedinte pe fiecare regiune si cine se considera deja castigator. Gabriel Firea, Robert Negoita si Marian Oprisan vor fi singurii opozanti ai lui Drganea in partid.

S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Simona Halep a aflat peste cine va putea da in turul 2 de la Indian Wells, in timp ce Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea isi cunosc adversarele din primul tur. Simona Halep va juca in turul 2.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )