Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ludovic Orban, amendat dupa fotografia anului. Suma platita, cat salariul de dinainte de a ajunge prim-ministru. Turcan, urmatoarea pe lista

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, amendat dupa fotografia anului. Suma platita, cat salariul de dinainte de a ajunge prim-ministru. Turcan, urmatoarea pe lista

Premierul Ludovic Orban a fost amendat pentru fumat in spatiu inchis si pentru nepurtarea mastii, in urma publicarii fotografiei din 25 mai, de la intalnirea informala de la Guvern, in care apare fumand in biroul din Palatul Victoria. continuă pe Adevărul

Reactia lui Orban dupa fotografia in care apare sarbatorind in birou: Si ce sa fac? Asta e. Daca e o poza, e o poza

Ludovic Orban reactioneaza dupa aparitia fotografiei in care apare fumand in birou si care s-a viralizat pe Facebook. Fotografie cu Ludovic Orban sarbatorind ziua de nastere in birou, cu ministrii, virala pe Facebook.

Consilier al premierului, reactie ironica la fotografia anului: Eu zic sa plece Orban si sa revina Dancila!

Consilierul personal al premierului Ludovic Orban, Florin Ivan, afirma ca a vazut la multe persoane o satisfactie vecina cu catharsisul, dupa publicarea fotografiei cu premierul si mai multi ministri care mananca, beau si fumeaza intr-un birou de la Guvern.

Fotografia anului. Ludovic Orban si mai multi ministri beau si fumeaza in biroul premierului. Ce reguli incalca demnitarii

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care premierul Ludovic Orban apare alaturi de cativa ministri, la o masa pe care se afla bautura.

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e!

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu a vazut fotografia in care apare cu tigarea in mana si cu berea in fata, in biroul personal de la Palatul Victoria. Ludovic Orban, prima reactia dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e! Vineri seara, pe reteaua de socializare Facebook, .

Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, a devenit virala, Ludovic Orban recunoscand ca a incalcat legea si e dispus sa plateasca amenda. Fumatul in spatiile inchise de la locul de munca e interzis din martie 2016, iar amenda pentru persoanele fizice ajunge la 500 de lei. Sunt fumator. Mi se intampla sa fumez. Era o ocazie de ziua mea. Daca e nevoie platesc amenda, nu ma dau in laturi, a spus premierul. Orban dupa fotografia virala pe Facebook: Este o poza de ziua mea, i-am servit pe colegi cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey.

UPDATE Premierul Orban a achitat doua amenzi in valoare cumulata de 3.000 de lei, maximul prevazut de lege, pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise, dupa fotografia devenita virala pe Internet

UPDATE, 30 mai, ora 16. 40 Guvernul a anuntat, printr-un comunicat, ca premierul Ludovic Orban a achitat, sambata, doua amenzi in valoare cumulata de 3. 000 de lei,la cuantumul maxim prevazut de.

Surse: Orban a sunat la politie pentru a fi amendat, dupa ce a fumat in birou

Premierul Ludovic Orban a sunat sambata dimineata la Politie ca sa se intalneasca cu un comisar, dupa ce a aparut intr-o fotografie, alaturi de alti ministri, fara masca si fumand in biroul sau, potrivit unor surse guvernamentale.

PENTRU CA A FUMAT SI NU A PURTAT MASCA IN SPATII INCHISE Premierul Orban, amendat cu 3.000 de lei

Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat, astazi, prin intermediul platformei www. ghiseul. ro, doua amenzi in valoare cumulata de 3. 000 de lei, la cuantumul maxim prevazut de lege, pentru ca a fumat si pentru ca nu a purtat masca in spatii inchise, dupa cum precizeaza un comunicat al Guvernului, conform Agerpres.

Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau: Greseala e umana

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, a devenit virala, Ludovic Orban recunoscand ca a incalcat legea si e dispus sa plateasca amenda.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, in sedinta de Guvern: Discutam adoptarea proiectului de OUG prin care sa stabilim masurile active de sprijin pentru angajatori si angajati dupa 1 iunie (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca in sedinta de Guvern se va discuta despre adoptarea proiectului de OUG prin care sa stabileasca masurile active de sprijin pentru angajatori si angajati du.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )