Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ministrul Sanatatii, despre fotografia de la ziua prim-ministrului: Nu este o imagine cu care sa fiu de acord

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, despre fotografia de la ziua prim-ministrului: Nu este o imagine cu care sa fiu de acord

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, declara ca nu poate fi de acord cu imagini precum cea redata in fotografia realizata de ziua de nastere a premierului, in care Ludovic Orban si alti membri ai Cabinetului apar fara masca si fumand intr-un spatiu inchis. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, despre reluarea fotbalului in Romania: Puteti controla o galerie?

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, a facut o serie de afirmatii legate de reluarea competitiilor de fotbal in Romania. Acesta a punctat faptul ca revenirea suporterilor pe stadion este imposibila in acest.

Ministrul Sanatatii despre nereguli privind achizitiile din pandemie: Vreau sa cred ca nu e asa, dar banuiesc ca sunt niste sesizari

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune, referindu-se la achizitiile de materiale medicale facute in primele doua luni ale pandemiei, ca vrea sa creada ca nu s-au facut ilegalitati, dar ca daca exista dubii trebuie sa se faca verificari.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Eu cred ca al doilea val nu va mai fi ca acest prim val, dar noi trebuie sa fim pregatiti pentru absolut orice (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca un al doilea val al imbolavirilor cu COVID-19 nu va mai avea amploarea primului, insa subliniaza ca autoritatile trebuie sa fie pregatite sa.

Cum a reusit ministrul Sanatatii sa nu se imbolnaveasca de COVID-19, dupa toate vizitele in zone-focar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat cum a reusit sa nu se infecteze cu coronavirus, desi a mers in ultimele luni in focarele de SARS-CoV-2 aparute in spitale din Romania, luand masuri minime de precautie - masca, manusi si pastrand distanta.

Va fi diferit al doilea val de coronavirus fata de primul? Ministrul Sanatatii nu crede ca va avea aceeasi intensitate: O sa luam anumite masuri mai ales pentru grupele de risc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a apreciat, sambata, ca un eventual al doilea val al epidemiei de coronavirus nu va avea aceeasi intensitate ca primul, dar a precizat ca trebuie luate masurile de pregatire necesare, inclusiv vaccinarea antigripala si antipneumococica a categoriilor vulnerabile.

Nelu Tataru il contrazice pe ministrul Economiei, Virgil Popescu: Romanii care se intorc din Grecia si Bulgaria inca nu scapa de izolare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu este convins ca dupa data de 15 iunie romanii care doresc sa plece in vacanta in Bulgaria sau Grecia nu vor trebui sa stea in izolare la intoarcerea in tara.

VIDEO Ministrul Muncii, despre situatia muncitorilor din Sri Lanka ramasi pe drumuri. in doua zile li se vor oferi variante pentru relocare

Violeta Alexandru a venit special la Focsani pentru a discuta cu autoritatile judetene si cu angajatorul despre ceea ce este de facut in cazul muncitorilor din Asia.

Ministrul Muncii, despre dublarea alocatiilor copiilor: Vom respecta legea

Daca presedintele Klaus Iohannis va promulga legea privind dublarea alocatiilor copiilor, guvernul va respecta legea si va mari alocatiile, a declarat joi ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )