Libnet.ro
UNICEF

11:01

Ministrul Muncii, despre dublarea alocatiilor copiilor: Vom respecta legea

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii, despre dublarea alocatiilor copiilor: Vom respecta legea

Daca presedintele Klaus Iohannis va promulga legea privind dublarea alocatiilor copiilor, guvernul va respecta legea si va mari alocatiile, a declarat joi ministrul Muncii, Violeta Alexandru. continuă pe Adevărul

VIDEO Ministrul Muncii, despre situatia muncitorilor din Sri Lanka ramasi pe drumuri. in doua zile li se vor oferi variante pentru relocare

Violeta Alexandru a venit special la Focsani pentru a discuta cu autoritatile judetene si cu angajatorul despre ceea ce este de facut in cazul muncitorilor din Asia.

Parlamentul a decis dublarea alocatiilor. Ordonanta de Urgenta care amana cresterea a fost respinsa

Camera Deputatilor a respins, miercuri, Ordonanta de urgenta a guvernului care amana pana la 1 august dublarea alocatiilor copiilor de la 150 la 300 de lei. Decizia a fost luata cu 209 voturi pentru, trei impotriva si 98 de abtineri.

Parlamentul a respins ordonanta Guvernului care amana dublarea alocatiilor pentru copii

Camera Deputatilor a respins miercuri, cu 209 voturi Ordonanta Guvernului Orban care amana aplicarea dublarii alocatiilor copiilor pana la 1 august. Dupa respingerea in Parlament, proiectul merge la promulgare, la seful statului, care o poate ataca la CCR sau o poate retrimite in Legislativ.

Dublarea alocatiilor. Cand ar putea fi marite alocatiile pentru copii

Plenul Camerei Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat, miercuri, legea de respingere a Ordonantei de Urgenta prin care dublarea alocatiilor era amanata pana la data de 1 august 2020, astfel ca.

Ordonanta care amana dublarea alocatiilor pentru copii, respinsa de parlament

Ordonanta de urgenta prin care dublarea alocatiilor pentru copii a fost amanata a fost respinsa de parlament, prin votul plenului Camerei Deputatilor, decizionala in acest caz.

PSD va respinge ordonanta de urgenta care amana dublarea alocatiilor: Copiii nu au nicio vina!

PSD anunta ca va respinge in Camera Deputatilor ordonanta de urgenta care amana dublarea alocatiilor pana la 1 august.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Unele domenii trebuie sa ramana inchise. Pe acestea le vom sprijini prin continuarea somajului tehnic. O parte din bugetul pentru plata somajului tehnic va fi din resurse europene (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Guvernul va continua sa asigure plata somajului tehnic pentru angajatii din domenii in care inca nu a fost.

Se dau bani pentru toti acesti romani. Ministrul Muncii a anuntat chiar acum noile masuri

Cand vine vorba de somaj tehnic, Guvernul sustine ca a facut deja platile. Conform ministrului Muncii, circa 2,7 miliarde de dolari au fost alocati. Violeta Alexandru, ministrul Muncii si.

MINISTRUL MUNCII: ii asigur pe cei care au iesit la pensie in strainatate ca nu vor mai astepta cu anii calcularea pensiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le da asigurari celor care au iesit la pensie in strainatate ca, in curand, va veni ziua cand nu vor mai astepta cu anii calcularea pensiilor.

Ministrul Muncii cere autoritatilor locale din Vrancea sa caute solutii de relocare pentru cetatenii din Sri Lanka, ramasi fara serviciu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca a fost in Vrancea, la grupul de cetateni din Sri Lanka, ale caror contracte au fost intrerupte dupa ce nu au mai fost la serviciu, oficialul incercand sa gaseasca solutii pentru relocarea lor la alte firme.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )