Libnet.ro
UNICEF

11:17

Surse: Orban a sunat la politie pentru a fi amendat, dupa ce a fumat in birou

Antena3 Antena3,
Surse: Orban a sunat la politie pentru a fi amendat, dupa ce a fumat in birou

Premierul Ludovic Orban a sunat sambata dimineata la Politie ca sa se intalneasca cu un comisar, dupa ce a aparut intr-o fotografie, alaturi de alti ministri, fara masca si fumand in biroul sau, potrivit unor surse guvernamentale. continuă pe Antena3

Cum a ajuns sa fie amendat Orban, dupa ce a fumat in birou: premierul a sunat chiar el la politie Si ceilalti ministri vor face la fel (surse)

Premierul Ludovic Orban a sunat sambata dimineata la Politie ca sa se intalneasca cu un comisar, pentru a fi amendat, dupa ce a aparut intr-o fotografie, alaturi de alti ministri, fara masca si fumand in biroul sau, relateaza Mediafax citand surse guvernamentale. Orban anunta ca a platit doua amenzi, pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise, dupa aparitia fotografiei cu el fumand in birou .

PENTRU CA A FUMAT SI NU A PURTAT MASCA IN SPATII INCHISE Premierul Orban, amendat cu 3.000 de lei

Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat, astazi, prin intermediul platformei www. ghiseul. ro, doua amenzi in valoare cumulata de 3. 000 de lei, la cuantumul maxim prevazut de lege, pentru ca a fumat si pentru ca nu a purtat masca in spatii inchise, dupa cum precizeaza un comunicat al Guvernului, conform Agerpres.

VIDEO SUA: O femeie alba a sunat la politie, acuzand ca este amenintata de un barbat de culoare, dupa ce acesta a rugat-o politicos sa ii puna lesa catelului

Denuntand rasismul de orice fel, o firma internationala de investitii a decis sa concedieze o angajata alba dupa o inregistrare video devenita virala in care aceasta poate fi vazuta sunand la politie pentru a anunta ca s-a simtit amenintata de un barbat afroamerican care i-a cerut in mod politicos sa isi tina cainele in lesa, in Central Park, relateaza Reuters si DPA, scrie Agerpres.

Orban, sunat de Angela Merkel: ce au discutat despre situatia muncitorilor romani sezonieri

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu cancelarul federal Angela Merkel, la initiativa inaltului oficial german. Cei doi au discutat, printre altele, despre situatia muncitorilor romani sezonieri.

Noile masuri luate de Ministerul Sanatatii pentru bolnavi, dupa relaxarea din 1 iunie

Guvernul a decis noi masuri pentru acordarea si decontarea serviciilor medicale, a medicamentelor si dispozitivelor medicale in spitale si policlinici, cu cardul de sanatate, dupa relaxarea restrictiilor din 1 iunie, astfel incat sa nu se raspandeasca infectia COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )