Libnet.ro
UNICEF

21:00

Orban, sunat de Angela Merkel: ce au discutat despre situatia muncitorilor romani sezonieri

Adevărul Adevărul,
Orban, sunat de Angela Merkel: ce au discutat despre situatia muncitorilor romani sezonieri

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu cancelarul federal Angela Merkel, la initiativa inaltului oficial german. Cei doi au discutat, printre altele, despre situatia muncitorilor romani sezonieri. continuă pe Adevărul

Guvern: Merkel l-a sunat pe Orban. Cei doi au discutat despre situatia muncitorilor romani

Premierul Ludovic Orban a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu Angela Merkel, cancelarul federal, la initiativa inaltului oficial german, discutiile vizand, printre altele, situatia lucratorilor sezonieri romani din Germania.

Premierul Ludovic Orban a fost sunat de cancelarul german, Angela Merkel: Cei doi oficiali au discutat despre situatia muncitorilor romani din Germania

Premierul Ludovic Orban a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu Angela Markel, cancelarul Germaniei, la initiativa acesteia, anunta Guvernul Romaniei, printr-un comunicat de presa. Cei doi oficiali au.

Violeta Alexandru, despre situatia muncitorilor din Sri Lanka: Niciunul nu a dorit sa se intoarca acasa

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a spus ca niciunul dintre cei 36 de muncitori din Sri Lanka nu doreste sa revina acasa. De asemenea, ministrul a mai spus ca au fost descoperite nereguli in urma verificarilor, una dintre ele fiind faptul ca DSP nu le-a explicat in ce conditii pot fi carantinati.

Premierul Ludovic Orban, dialog cu Angela Merkel pe tema muncitorilor sezonieri din Germania

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut astazi, o convorbire telefonica cu cancelarul federal Angela Merkel, la initiativa inaltului oficial german.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )