Libnet.ro
UNICEF

20:30

SONDAJ. Cine credeti ca ar castiga alegerile prezidentiale intre Klaus Iohannis si Gabriela Firea?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Cine credeti ca ar castiga alegerile prezidentiale intre Klaus Iohannis si Gabriela Firea?

Gabriela Firea nu exclude o candidatura la alegerile prezidentiale de anul acesta. Conditia pe care o pune este ca si Liviu Dragnea sa participe, la randul sau, ca si candidat PSD in cursa pentru. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din toamna: PMP va avea candidat propriu in primul tur. in turul doi categoric il voi sustine pe Klaus Iohannis

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, duminica seara, ca PMP va avea candidat propriu la alegerile prezidentiale din acest an, precum si ca in turul doi il va sustine pe actualul sef al.

Cine i-a dat cadou lui Klaus Iohannis un ceas de peste 38.000 de euro

Presedintele Klaus Iohannis a primit anul trecut cadouri de protocol in valoare de peste 46. 000 de euro, pe care le-a lasat in patrimoniul Administratiei prezidentiale, cel mai scump fiind un ceas de mana model.

PETE BUTTIGIEG, CANDIDAT DEMOCRAT IN ALEGERILE PREZIDENTIALE: America ar putea fi pregatita pentru un presedinte gay

Pete Buttigieg, un tanar primar democrat care isi traieste in mod deschis homosexualitatea si candideaza in vederea alegerilor prezidentiale din 2020, apreciaza ca Statele Unite ar putea fi pregatite sa aiba un presedinte gay, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )