Libnet.ro
UNICEF

19:30

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din toamna: PMP va avea candidat propriu in primul tur. in turul doi categoric il voi sustine pe Klaus Iohannis

B1 B1,
Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din toamna: PMP va avea candidat propriu in primul tur. in turul doi categoric il voi sustine pe Klaus Iohannis

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, duminica seara, ca PMP va avea candidat propriu la alegerile prezidentiale din acest an, precum si ca in turul doi il va sustine pe actualul sef al. continuă pe B1

Traian Basescu despre problema numirii sefului Statului Major a Armatei: Les s-a dus cu o candidatura care nu indeplinea conditiile din lege

Ministrul Gabriel Les s-a dus cu o propunere nelegala de sef al Statului Major al Apararii, iar presedintele Klaus Iohannis a avut dreptate atunci cand a respins-o, a declarat fostul presedinte Traian Basescu,.

Alianta 2020 USR-PLUS ar putea avea candidat unic la alegerile prezidentiale. Ciolos: De principiu, mergem in aceasta directie

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, sambata seara, ca, de principiu, alianta USR-PLUS va avea candidat unic la alegerile prezidentiale din acest an si isi propune sa fie o alternativa care sa formeze majoritatea parlamentara in 2020.

BASESCU, DESPRE SUSPENDAREA DECRETULUI IN CAZUL SEFULUI STATULUI MAJOR AL APARARII: Ambele parti au gresit

Fostul presedinte Traian Basescu, senator PMP, a declarat, ieri, ca ambele parti au gresit in cazul suspendarii decretului de prelungire a mandatului sefului Statului Major al Apararii.

Veste-soc pentru Traian Basescu: Condamnare pentru probleme in campania sa prezidentiala din 2009

Omul de afaceri Giovanni Francesco, fostul iubit al Ioanei Basescu, a fost condamnat la un an si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Este vorba despre un proces din.

Traian Basescu, sugestie pentru Klaus Iohannis: Atunci cand ai in fata PSD, necesitatea unui protocol este absoluta

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca ar fi nevoie de un protocol de cooperare intre seful statului si Guvern, mentionand ca o situatie in care un astfel de act ar fi necesar este cea a.

DIN TOAMNA ACESTUI AN: Franta va organiza licitatiile pentru atribuirea de frecvente 5G

Guvernul francez va organiza, incepand din toamna acestui an, licitatiile pentru pentru frecvente 5G, urmand ca licentele sa fie atribuite la inceputul lui 2020.

DACA TRANZACTIA NU SE FINALIZEAZA INAINTE DE ALEGERILE PARLAMENTARE DIN 24 FEBRUARIE Vanzarea Moldindconbank, posibil sa fie intarziata

Vanzarea de catre Republica Moldova a Moldindconbank ar putea fi intarziata in cazul in care tranzactia nu se finalizeaza inainte de alegerile parlamentare din 24 februarie, a declarat Octavian Armasu, guvernatorul bancii centrale, conform Reuters, anunta Agerpres.

SONDAJ: Care sunt partidele cu cele mai mari sanse la europarlamentare si ce om politic i-ar putea face concurenta lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale (DOCUMENT)

PNL, PSD, Pro Romania si PMP ar fi partidele care ar avea cele mai bune patru rezultate la alegerile europarlamentare, se arata in datele unui sondaj realizat in perioada 12-20 ianuarie de catre Biroul de.

SONDAJ: Care sunt partidele cu cele mai mari sanse la europarlamentare si ce om politic i-ar putea face concurenta lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale

PNL, PSD, Pro Romania si PMP ar fi partidele care ar avea cele mai bune patru rezultate la alegerile europarlamentare, se arata in datele unui sondaj realizat in perioada 12-20 ianuarie de catre Biroul de.

Tariceanu arunca in aer coalitia de guvernare: Ma gandesc FOARTE SERIOS la o CANDIDATURA la PREZIDENTIALE

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat joi seara ca se gandeste foarte serios la o candidatura la alegerile prezidentiale din acest an. Ceea ce va pot spune este ca ma g.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )