Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, dupa ce a verificat stadiul lucrarilor pentru EURO 2020: Practic, timp de 4 ani nu s-a facut aproape nimic (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa ce a verificat stadiul lucrarilor pentru EURO 2020: Practic, timp de 4 ani nu s-a facut aproape nimic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a mers luni sa inspecteze stadiul lucrarilor la stadioanele din Ghencea, Giulesti si Arcul de Triumf, in perspectiva gazduirii meciurilor din cadrul EURO 2020. Acesta a acuzat fostul Guvern. continuă pe B1

Ludovic Orban, vesti proaste pentru cei cu credite in euro

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, luni, ca deficitul bugetar pune presiune foarte mare asupra cursului de schimb si duce la erodarea leului in raport cu euro. intotdeauna cursul de schimb.

Stadionul Ghencea va fi gata in proportie de 95 la suta pentru EURO 2020

O spune Cristian Erbasu, reprezentantul constructorului, dupa o vizita pe santier a premierului Romaniei, Ludovic Orban.

Orban: Dupa turul doi, incepem analiza prefectilor. Unii au intrat in concediu de boala, ii asteptam sa revina la lucru, ca sa-si scrie demisia

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va incepe analiza prefectilor imediat dupa incheierea turului doi al alegerilor prezidentiale. Pentru a nu afecta alegerile, am luat decizia sa nu incepem anal.

Ludovic Orban, despre PSD: Baietii astia nu au inteles ca nu mai sunt la putere.Ar trebui sa se ascunda prin munti si sa isi faca mea-culpa

Ludovic Orban ii taxeaza pe PSD-isti pentru tupeul de care dau dovada dupa ce au pierdut guvernarea. Premierul l-a ironizat pe fostul ministru al Dezvoltarii, Daniel Suciu, care l-a invitat la o dezbatere.

Ludovic Orban, anunt de ULTIM MOMENT despre CRESTEREA SALARIULUI MINIM. Ce pegateste Guvernul PNL (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban da asigurari ca salariul minim va creste. Liderul PNL a declarat, vineri, ca s-a stabilit o echipa de lucru care va vei cu o propunere de crestere, dupa ce vor fi analizate toate.

LUDOVIC ORBAN: La Congresul PPE sustinem candidatura lui Tusk la functia de presedinte si a lui Muresan la cea de vicepresedinte

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii ii sustin la Congresul Partidului Popular European PPE) pe Donald Tusk pentru functia de presedinte si pe Siegfried Muresan pentru functia de vicepresedinte.

Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu Andrei Zaharescu

Momente grele pentru fostul sot al Andreei Berecleanu. Din pacate, acesta ar putea sa ramana fara locul de munca, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu tatal copiilor prezentatoarei? Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job Guvernul Orban ar putea sa-i cheme din nou pe Andrei Zaharescu s Catalin-Radu-Dancu in .

PNL ii sustine pe Donald Tusk si Siegfried Muresan pentru conducerea PPE. Ludovic Orban: Voi avea 8 intalniri bilaterale cu premieri, in marja congresului de la Zagreb

PNL ii sustine, la Congresul Partidului Popular European, pe Donald Tusk pentru functia de presedinte, respectiv pe Siegfried Muresan pentru pozitia de vicepresedinte, a anuntat premierul Ludovic Orban, liderul.

LUDOVIC ORBAN: Constatam ca PSD si-a pierdut complet uzul ratiunii

Premierul Ludovic Orban spune ca Partidul Social Democrat si-a pierdut uzul ratiunii si a devenit o sursa de minciuni, constatand ca singurele lucruri ramase la dispozitia social-democratilor pentru a mai castiga voturi sunt calomnia, manipularea si dezinformarea.

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: Cine nu voteaza duminica, ii face un serviciu lui Dancila. Cine nu voteaza cu Iohannis, accepta stilul de a conduce a PSD (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni, la finalul reuniunii Biroului Executiv al PNL,ca, potrivit unui sondaj de opinie realizat de partid, prezenta la vot pentru cel de-al doilea tur de scrutin va fi cel putin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )